@12Vjol859

Ja
2021

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Mooie plek aan de voet van het kasteel. Schaduwrijk onder de bomen met picknicktafel.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Gelegen in een prachtige omgeving. Schoon sanitair, broodservice, restaurant met heerlijke forel om de hoek! we hadden wel langer willen blijven maar helaas was alles bezet.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

€25 lijkt veel voor een Camperplaats. Voor deze hebben we het graag over! Een prachtig en schoon sanitairgebouw! Het zwembad, de burcht met haar mooie tuin en een grote supermarkt op loop afstand! Schaduwrijke plekken om te zitten. Rustig ook.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

De parkeerplaats ligt volop in de zon. Met 27 gr is dat erg warm. Gelukkig is een schaduwrijk park direct in de nabijheid!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

vVndaag aangekomen. Wel via de verkeerde weg gegaan dat lag aan onszelf. ontvangst was zeer gastvriendelijk met alle vormen van informatie. We mochten een plek zelf uitzoeken. Ik maakte daarbij zelf een fout en kwam met de achterkant vast te staan. We werden zeer voorzichtig weer losgetrokken door de eigenaar die daar niets voor wou hebben. Nu staan we op een prachtige plek. Meer dan aanbevelenswaardig.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Er is alleen een broodservice. Alle verdere voorzieningen zijn gesloten. Inclusief het zwembadje. Het is wel 30 graden buiten. Bij de toiletten is geen papier en geen zeep. Best teleurstellend vinden wij.

We behoren tot de eerste gasten op deze nieuwe camperplaats. Goed bereikbaar zeer gastvrij. Een mooie bescheiden plek met groots uitzicht. Reeën zijn goed waar te nemen. Stroom, afvoer voor eigen toilet en goede WiFi aanwezig. In het dorp en dichbij de natuur. Overdag geluid vh pretpark hoorbaar, na 18 uur stil. De eigenaren zijn een voorbeeld voor goed gastheer/vrouw zijn. Ook onze hond was van harte welkom. Na 2 nachten komen we graag terug.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Mooie camping in Crystal Palace Park. Functioneel en zeer schoon sanitair. Ook de camper service mogelijkheden zijn goed. ( 2 plekken. Beheerders zijn zeer behulpzaam. Vooraf een lidmaatschap afsluiten bij de camper and caravan club ( 56 pond per jaar). De ferry is dan tegen gereduceerd tarief en de campingtarieven ong 15 pond lager per overnachting . Die verdien je direct terug. Check de site.