@1965kaar
heel vriendelijk ontvangen. leuke plek, deze keer gekozen voor familie bezoek maar komen zeker nog een keer terug om de omgeving te verkennen.
vriendelijk ontvangen, maar de foto's zijn vele malen mooier dan de werkelijkheid. overal zooi en honden (katten) poep in het gras.
je waant je in een Engelse tuin, zo prachtig is het park aangelegd. de plekken voor de campers zijn Groot met een hoofdletter. alles is keurig en schoon en we zijn zeer vriendelijk ontvangen. wel wat duurder dan de gemiddelde camperplaats, maar dat is het zeker waard!
we hebben hier een geweldig paasweekend doorgebracht. heerlijk gegeten en leuke activiteiten. echt een fijne plek om een keer naartoe te gaan. alles schoon en netjes.
heerlijk weekend gehad. vriendelijk ontvangen en alles keurig schoon en netjes. we komen zeker nog eens terug als het beter weer is 🌦️😊
super fijne plek en heel vriendelijk en behulpzaam personeel. wij gaan zeker nog eens terug.
prima camperplaats met mooi gras. ook het sanitair is goed. Maas 20 minuten fietsen naar Den Bosch. wij komen zeker nog een keer terug!
in 1 woord SUPER!!! zeer gastvrij en behulpzaam, alles netjes en schoon. voor moederdag verrast met lekkers.
ook dit jaar weer super goed verzorgd oud en nieuw gevierd. heerlijk gegeten en genoten van het gezelschap van de andere camperaars.
leuke knusse camping met alles erop en eraan wat je nodig hebt. check wel de website voor de prijs!
super plek, ruim en op gras. Heel vriendelijk ontvangen. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Mooie fietsroutes in de omgeving.
prijzen zijn afhankelijk van de voorzieningen. 2 personen, 1 nacht en 16 amp stroom is 35,-. op een goedkopere plek heb je een stroomkabel van 40 mtr nodig. verder een prima camping.
helemaal top! alles schoon en netjes en een goed restaurant bij de ingang van het terrein.
heel vriendelijk ontvangen, het terrein is leuk ingedeeld met picknicktafels in het midden en we hebben genoten van de Italiaanse avond 😊
het paasweekend was helemaal top, we hebben genoten. super arrangement samengesteld door de eigenaars. leuke camperplaats met alles wat je nodig hebt.
heel relaxed allemaal, je mag zelf je plek kiezen en we mochten bij de kalfjes kijken. leuke plek om met de fiets de omgeving te verkennen. ik denk wel dat je zomers een douche zal missen.
Sitecode: 42050
leuke plek middenin de natuur. de Campers onder de bomen, alleen jammer dat je niet in de schaduw onder de boom kan gaan zitten, want het ligt vol rotte appels.
Mooi terrein, alles schoon en netjes. Op zaterdag kun je deelnemen aan een Chinees buffet, erg leuk! Minpuntje zijn de overlast van vliegen en dat je moet fietsen/lopen op de weg. Evengoed genoten van een relaxed weekend 😊
Sitecode: 91994
heel vriendelijke ontvangst. prachtige plek met mooi gras en grote bomen. sanitair wat weinig maar schoon en netjes, er zijn plannen om dat uit te breiden. wij gaan zeker nog een keer terug!
super leuk plekje, klein maar van alles voorzien. heerlijk rustig en een mooi aangelegd terrein.