@1970linda
Voorzieningen beschikbaar om afvalwater enz. te legen. Ook vers water beschikbaar. Ongeveer 25 minuten lopen naar Livorno. Goede markten en veel cafés. Drukke tussenstop wanneer de veerboot aanmeert. . 's nachts lawaaierig met vrachtwagenkoeling. Vol met campers 's nachts.
Geweldige plek. Naast een visvijver en restaurant. Water, afvalverwerking, vuilnisbakken en elektriciteit hier. . . heb het niet geprobeerd, zo onzeker of het werkte. Mooie wandeling rond het meer.
Briljante stadshalte. Direct naast een park en de gracht. 2 minuten lopen naar de voetgangersbrug die u naar de stad brengt. Winkels, bars en veel geschiedenis te zien. Vrij luidruchtig op een zaterdagavond, zoals verwacht, meestal muziek, maar rustig op andere avonden. Erg druk maar veel ruimte.
Geweldige plek. veel ruimte. 50 meter lopen naar het dorp en 5 minuten lopen naar de supermarkt. Chemisch afval en water..elektrisch werkt niet. Toiletten. Korte wandeling naar de rivier de Loire. Er is een drukke weg in de buurt, maar 's nachts erg rustig.
Sitecode: 61940
Geweldige plek aan het kanaal en fietspad. Dorp op 5 minuten lopen met winkel, bakker, bakker en restaurant. Drukke maar zeer rustige nacht.