@5nugg3r
heerlijk rustige camping verdeeld over 2 terreinen. 1 grote open weide, leuk voor met kids, 1 terrassenplaats waar lekker rustig is. betalen voor douches, warm en voor bij de receptie onlangs vernieuwd. helaas nog geen haakje dus je moet de douchekop zelf vasthouden. Let op, betalen met Franken, niet met euro’s. lekkere broodjes af te halen. De eigenaresse was ontzettend vriendelijk. klasse!
4 sterren vanwege het innovatieve self service systeem. top! Verder voor een camperplaats prima overnachting gehad. warme douche, net sanitair. alles met munten (a 1 euro per stuk).
grote krappe terrassencamping. superluxe en mooi sanitair en prachtig uitzicht over het meer maar dat zijn ook het enige pluspunten. de ontvangst was belabberd. slecht systeem: je moet zelf een plek zoeken, terug naar de receptie en kijken of deze dan beschikbaar is. als je pech hebt loop je 3x helemaal naar boven en ben je een uur verder.
vriendelijke ontvangst. mooie en rustige plek met uitzicht op de Mittagspitze berg. Geen nieuw sanitair maar wel uitstekende douches (warm water, grote straal en gratis). Diverse lekkere broodjes te bestellen. vergeet de verloopstekker niet te halen bij de receptie, wij betaalden 30euro borg
Drukke maar geen storende familiecamping. Niet ons ding, dus na 1 nacht weer doorgereisd. Douches gratis en warm, wel weinig douches en krap om ook je handdoek droog te houden. Handig dat je niet voor de broodjes hoeft te reserveren, smorgens voldoende aanwezig. Prima overnachting gehad.