@614
prachtige plek, sluit volledig aan bij de andere reviews. Wifi werkt top en is ook een stukje luxe waardoor je het geen stroom weer vergeet. gastheer en vrouw zijn heel hartelijk en praten graag met je, echt een fijn plekje
Mooie ruim opgezette plek dicht bij Malmö! Geen voorzieningen, wel een winkeltje waar je wat te drinken kunt kopen en andere producten. Kregen twee eitjes van de kippen, top plek!
Een super locatie. Rustig en een schoon opgeruimd terrein. WiFi werkt goed. sanitair uitstekend en heel schoon, tevens een kantine/huiskamer. Alles perfect in orde
Geweldige camping, je staat tussen de kippen, geiten, varkens en een ezel. Je moet ervan houden maar als je er van houd is dit een fantastische plek. Ze hebben een zwembad wat heerlijk is. Wij betaalden 16 euro voor 2 pers per nacht. Het sanitair laat wat te wensen over, vooral erg verouderd. Eigenaren ook erg vriendelijk, kortom een aanrader.
mooie camping en plek, ook niet eens zo duur maar heel de nacht herrie van de camping ernaast en hele onvriendelijke mensen die hier werken, ik zou het zeker niet aanraden.
Grote parkeerplaats, ligging is top maar voor een plek als dit was het vrij duur. Wij betaalde €28,50 voor 1 nacht met 2 personen.
Sitecode: 19125
Fijne camping, alles erop en eraan en goed onderhouden. Prijs klopt niet, wij betaalde €40,00 voor 2 pers. zonder stroom.
Mooie camping met alles erop en eraan, prijs is wel hoger dan hier staat, hij is nu €32,60.
Prachtige camping, sanitair super netjes. Aan het water waar wij heerlijk hebben gezwommen hebben en je verschillende bootjes gratis kan gebruiken. Aan de overkant restaurant Fjonesundet, deze is ook zeker aan te raden.
Mooie camping met vlakbij het utøya monument, erg indrukwekkend. Wij vonden hem wel duur €35,- en overal moet je voor betalen, wij wilde een eitje bakken in de keuken van de camping en dit kostte 5 euro per kwartier.
Gezellige camping met vriendelijke Nederlandse eigenaren. Wij hebben hier heerlijk rustig gestaan.
Super mooie plek. Heel rustig. Op 100m van de cp plaats is een toilet, een 50m verder doorlopend over de rotsen een houtgestookte sauna met uitzicht over het meer. De kosten zijn 60kr die je in een betaalbus bij de pier dropt. Daar is ook schoonwater verkrijgbaar.Wij stonden hier op 1-6 alleen. Er zijn wat leuke wandelingen te maken naar de noordkliffen
Mooie plek. Vol toen wij er waren op 31-5. Mooi sanitair, vriendelijk eigenaar. Tarief inclusief electriciteit 200 kronen. Hier voor kun je ook de wasmachine en droger gebruiken. Ook Wifi. Op het schiereiland is lekkere vis te koop
Vriendelijke ontvangst. Uitleg wandel en fietsroute die voor de deur beginnen. Lekker eten in de nabij gelegen Herberg. Mooie omgeving en mooie cp. Mogen maar 4 campers staan. Prima prijs kwaliteit