@8en
- 2017
- Carado T 334
- 2016
rustig gelegen nette camping. behulpzame en vriendelijke uitbaters. prijs kwaliteit uitstekend! sanitair en hygiëne top!vlakbij Sirmione en Peschiera. vanaf Peschiera kan je een fietsroute volgen vanaf de oude stadswal langs de rivier Mincio tot in borghetto. prachtige route E6. Een echte aanrader!
ligt vlak bij industrie terrein. ter plaatsen weinig te zien. wel zeer vriendelijke gastvrouw. camping is niet goed onderhouden. Sanitair oud en weinig uitnodigend voor gebruik. je wordt hier 40 jaar terug in de tijd gekatapulteerd. met fiets kan je wel gemakkelijk Fano bereiken en van daaruit naar Pesaro fietsen. ook van 15 euro naar 20 euro opgeslagen.
prachtig gelegen camperplaats in skigebied tussen de bergen met adembenemend uitzicht. nieuw sanitair. wij waren hier eind april buiten seizoen. de eigenaar is een heel behulpzame en vriendelijke man. mooi wandelgebied!
norse eigenaar die alleen aan geld denkt en direct zijn regels bepaalt. zoals enkel cash betalen, en hij gaf als een gendarme aan waar je precies mocht staan en tot waar.Campercontact geeft 35 euro aan. wij betaalden 37 euro om op zijn wei te staan met open oude aftandse sanitair sanitair. dit alles in naseizoen😡 zwembad was nog niet klaar en lag nog dicht. geen verdere info, trek je plan was de boodschap.😢