@A&JW
- 2018
Prachtige camping, we hebben een weekend in een chalet gezeten en zijn er een weekend met de camper geweest. Mooie plekken, veelal aan het water. Restaurant waar je heerlijk kan eten. Camping was redelijk vol, maar daar merk je niets van. Sanitair voldoende en schoon.
Vandaag aangekomen op deze stadscamping. Sanitair ziet er keurig uit, de plekken zijn groot en zien er ook goed verzorgd uit. Voor ons als doorgangscamping een prima plek, maar om de stad te bezoeken, zit je hier ook goed, lopend of op de fiets, zit je zo in het centrum.
Mooie camping, grote plaatsen, schoon sanitair. We hadden een plek met prachtig uitzicht. Veel bomen voor schaduw. Super rustig eind mei. Ontvangst zeer vriendelijk en op z’n Frans…zoek maar een plekje uit. Betalen kan wel vlak voor vertrek.
3 nachten hebben we op deze camping gestaan. Heerlijk rustig, mooi aangelegd met grote plaatsen. Een prachtig, schoon toiletgebouw. En bij aankomst een erg vriendelijk onthaal !
wat een mooi camping! ruime plaatsen tussen rotsen. schoon sanitair, wordt meerdere keren op een dag gepoetst. op wandelafstand van het prachtige stadje.
Mooie camping, grote plekken. Toiletgebouw oké. Oraison is niet veel te doen.
De camping was 2 april nog niet open, op de site staat dat ze 1 april open gaan. Bij navraag gaat de camping 15 april open.
Hele mooie camperplaats. Keurig sanitair. Erg rustig. Je bent zo in Leeuwarden op de fiets. Eigenaar Daan geeft je adviezen. Een aanbeveling. We waren er van 19 tm 21 oktober 2018.