@A&R:onTour
Routebeschrijving GEEN coördinaten, zie foto en google. Royale open ruimte op eigen terrein, geen aan- en afvoermogelijkheid, afval graag meenemen. Een heerlijke plek, het strand is geweldig! Luifel en stoelen kunnen uit. Bij de ingang is er een donatiemogelijkheid voor de plaatselijke zeereddingsvereniging, er blijft slechts een paar euro over. Geniet van je tijd en laat het schoon achter, de plaats moet blijven!
Standplaats ziet er netjes uit, maar hebben we niet gebruikt. Afvoer cassettebox tegen betaling van 1 € op kantoor mogelijk. Zonder teken. Vrij toegankelijk. Spoelwater voor toiletcassette werkt. Zoet water werkt niet. Station met insteekpenning defect. Wordt niet meer gerepareerd.
Station volledig buiten dienst. Geen aan- en afvoer mogelijk.
Servicestation volledig gesloten wegens technisch probleem. Ontoegankelijk.
Standplaats oké, veel stacaravans staan ook op de andere parkeerplaatsen, dat is oké. Let op, geen cassette weggooien! Watertoevoer alleen met mini aansluiting, veel te kleine schroefdraad, die heb je niet bij je. Handmatige extractie spatten :-) Stil 's nachts, ja, kerkklok heel dichtbij en lawaaierig, we werden om 7 uur 's ochtends wakker, ook al ben ik naast een kerk opgegroeid. Voor gratis staanplaats klagen we niet
Top goed onderhouden parkeerplaats, rustig, grote charme. Waterkraan beschikbaar maar zonder directe bijvuloptie voor de stacaravan.