@A.A.H.W.Peters
- Karmann Davis Davis
- 2017
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Engels sprekende mevrouw. Lief ontvangen een proeverij gehad en natuurlijk een paar flessen champagne gekocht.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Het sanitair is niet het schoonste. Er is geen broodservice. Zwembad is der en dat vinden wij altijd fijn. Er zijn mooie fietspaden. Haal bij de vvv in Saint -Pierre-d'Olèron een fietskaart. Heerlijke oesters enz. Morgen gaan we naar Fort Boyard met de boot. Tip koop je ticket hier een dag eerder ivm volgeboekt op de dag zelf. Camping 35,00 incl stroom , 4 nachten verbleven we hier. Mooi fietseiland en heerlijke oesters bij de oesterboer.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Aardige mensen, heerlijk aan het zwembad gestaan, 8 min met de fiets naar het centrum van Lourdes, lekker Thais gegeten op de camping. In augustus zijn veel campings vol in de buurt. Deze camping had wel plek bij aankomst.en zo hoort het . Wij willen niet reserveren voor een plek, schijnt in de mode te zijn jammer. Als we in de buurt zijn komen we zeker weer terug op deze plek. Lekker gewoon en relaxed.
Vriendelijke behulpzame eigenaar. Mooie camping, wij komen terug !
vriendelijke receptie. We hadden een fijne plek kort bij het sanitair. we zijn zondags naar de grootte markt geweest, een aanrader. In het riviertje hebben het 1x gedurft om af te koelen, 14 graden. 😃
We lazen de enige review en die was positief. We besloten ernaar toe te rijden. Inderdaad heel ontspannende plek en lekker zwemmen aan de oever du Verdon. Via een poortje wat een code bevat zijn we het dorp ingelopen, 25 min rustig tempo. Leuk winkelstraatje met restaurantjes , bakker en een slager. in het douche gedeelte ligt een papier waar je je brood wensen kunt invullen. s morgens om 8u15 brengt hij het brood, claxonneerd bij douche gedeelte
48,00 euro 2 personen met camper. Donderdag s kun je allèèn raften. Wij kwamen speciaal om te raften. Onze aankomst was op donderdag. En het was de laatste x in het seizoen. Vanaf 3 de week augustus is het seizoen afgelopen. Dus we vonden het te te duur voor de faciliteiten waarvan we gebruik konden maken. Groot pluspunt dat er live muziek was .
Wij mochten op een schaduwplekje staan. Het barretje is een mooie toevoeging. Het was erg warm, dus het meer is een heerlijke afkoeling. Heerlijke croissants in de ochtend.
Sitecode: 19959
Heerlijke rustige camping. lekker kunnen afkoelen in het zwembadje. Lekkere douche. Wij hadden een half uurtje voor aankomst gebeld of er plek was, het is immers hoogseizoen en 6 plekken. Vriendelijk te woord gestaan door eigenaar.
Prachtige plek aant water !!! Bij de aangeven prijs komen nog dingen boven op, stroom, 2 personen toeristenbelasting. We hebben 36,00 euro per nacht betaald.