@A.Kamps
- 2013
Sitecode: 196234
Prima camperplaats, prijs is geen € 15,- maar € 25,- douche en stroom komen daar nog bij.
Super mooie camperplaats. Gastvrije beheerders. Alles aanwezig, mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Een camperplaats om vaker terug te komen.
Mooie camperplaats met mooi uitzicht aan de bosrand mooi om te fietsen en te wandelen. Zell is een mooie plaats met 2 supermarkten en vele eetgelegenheden. De camperplaats is zeer netjes onderhouden met voor iedereen stroom. Betalen via een automaat en die wisselgeld retour geeft.
Perfecte camperplaats als je van rust en ruimte houd. Mooi centraal gelegen bij Overloon, Boxmeer, St. Antonius. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen.
Sitecode: 92088
Heerlijke camperplaats, ruime plaatsen, stroom 8 ampère, goede Wifi en verder alle voorzieningen aanwezig. Gastvrije ontvangst en prima boerderij winkel. prijs € 10,- en met stroom € 12,50.
Prachtige camperplaats, vriendelijke ontvangst. Ruime plaatsen met grasveld naast de camper. Mooie fietsroutes in de omgeving. Een mooie camperplaats om terug te komen.
Heerlijke camperplaats zoals een camperplaats hoort te zijn. Alle voorzieningen aanwezig, tevens het melkveebedrijf te bezoeken. Mooie fiets routes in de buurt. Tevens rustpunt voor voorbijkomende fietsers.
Rustig gelegen camperplaats en goed bereikbaar. Zeer vriendelijke ontvangst en goede uitleg. Mooie en ruime camperplaatsen met een eigen grasmat. Nieuw sanitair aan alles is gedacht dit is een voorbeeld hoe een camperplaats moet zijn. Schijndel op korte afstand bereikbaar en leuke fiets en wandelroutes in de omgeving. Alles uitstekend en komen zeker nog terug.
Heerlijke en ruime camperplaatsen, vriendelijke beheerders. Open loopstal voor koeien tevens de melkrobot bekeken en goede uitleg van de boer gehad hoe het allemaal werkt.
Mooie en goed verzorgde camperplaats zoals een camperplaats hoort te zijn. Vriendelijke ontvangst. Mooie omgeving van en mooie plaats Isla Christina.
27 januari poort dicht opengemaakt en terrein opgelopen allemaal Fransen en niemand die wist waar de beheerder was. Zag er ook uit dat alles vol was.
Camperplaats is sinds april vernieuwd zeer ruime camperplaatsen zeer mooi aangelegd. Uitstekend sanitair. Mooie fietsroutes vooral langs de Chiemsee in combinatie met een boottocht. Een perfecte plaats waar we zeker terugkomen.
In oktober geweest, de ontvangst was al niet geweldig maar hij had wel een plaats. Achter de scooter aan naar beneden dit is zeer krap en elkaar passeren is onmogelijk. We konden staan op een parkeer veldje onder de bomen tussen de auto's, terwijl er aan het water genoeg plaats over was. Paspoort wilde hij innemen toen maar besloten om te vertrekken en nooit meer terug te komen.
Wij waren hier eind september een perfecte camping die door de ruime toegang en plaatsen ook geschikt is grotere campers. Prijs 17,- euro en dat inclusief stroom, douchen en een perfect internet. Sanitair zelden zo mooi en schoon gezien. Kleine winkel voor vers brood en benodigheden tevens een pizza restaurant en een mooi zwembad. Vriendelijke ontvangst.