@Abby
- Fiat Ducato Adria Twin 600 SP
- 2012
- Buscamper
16 november 2025 1 nacht hier gestaan. Pluspunt; verwarmde wc en doucheruimte. Bij restaurant met heerlijk eten. stroom 2 euro en staangeld 10 euro. Minpunt: Geen wifi en door de regen was het gehele camperveld 1 grote modderpoel met overal plassen water. Heel jammer.
reeds eerder naar volle tevredenheid op deze camperplaats gestaan. Nu waren we er in november. Er zijn de nodige voorzieningen, met toilet en een leesruimte. Door pech aan de camper waren we genoodzaakt langer te blijven dan de bedoeling was. De eigenaar heeft ons met raad en daad terzijde gestaan en met zijn hulp vonden we de juiste mensen voor reparatie.
Prachtige camping, heel grote plaatsen. Mooi en schoon sanitairgebouw. Vriendelijke ontvangst. Wij stonden hier 7 dagen in Maart 2017. WiFi gratis. Klein winkelplein met supermarkt op 100 m maar gevaarlijk om er te voet of per fiets te komen ivm drukke weg. Ook Lidl in de buurt. Prima doorreis camping maar ook voor langer verblijf. Splinternieuw zwembad. In seizoen waarschijnlijk meer animatie.