@Abeemigg
- Morelo Loft Liner 82 LB
- 2021
- Iveco
- Integraal
Ziet er mooi uit, maar... Al op de hoofdweg staat verkeerd aangegeven. V+E samen met verwijzing naar lokale stortplaats. Daar vertelden ze me waar ik heen moest. De parkeerboxen zijn groot genoeg, maar hoe kom je daar binnen als er al grotere stacaravans als bestelwagens geparkeerd staan? De plaats is over het algemeen te smal gesneden! V+E zijn buiten dienst, dus waarom dat bord op de hoofdweg? De bomen op de oprit hangen lager dan 3 m. 👎🏻
Perfect voor één nacht, hoewel andere gasten al langer staan. Dichtbij de plaats, indien gewenst schaduwrijk, gratis. Echter geen apparatuur, geen toilet.
Zonder twijfel een geweldige plek. Maar zielloos en emotieloos, zoals een repliekplek kan zijn. Maar gegevensbescherming! Als je bij de incheckautomaat je gegevens invult, kan iedereen alles lezen en eventueel opschrijven/fotograferen. Je moet er gewoon achter staan. Er werd niet gedacht dat "slechteriken" de gegevens alleen maar hoeven door te geven omdat je niet thuis bent. Huis of appartement lopen gevaar! Daarom min 2 sterren.
Mooie grote plaats met een uitstekend nieuw aan- en afvoerstation voor de plaats. Sommige van de nieuw gemarkeerde parkeerplaatsen zijn erg smal, maar je kunt zien dat vooral gebruikers met regionale kentekenplaten elkaar kriskras doorkruisen zodat ze staan zoals ze willen. Aandacht voor andere kampeerders, geen van allen. Jammer eigenlijk. Verder een geweldige plek die nog niet helemaal af is.
De beste SP die ik ooit heb gehaald, en de prijs waard. Grote parkeerplaatsen, zeer goed onderhouden, prima sanitairgebouw (als je dat wilt), goed restaurantje, aardig personeel, perfect ontworpen aan- en afvoersysteem.
Sitecode: 20377
Locatie erg mooi, ruimte ongecoördineerd en verwaarloosd, smalle percelen. Hele fijne wasplaats die campers absoluut niet nodig hebben, omgevingsgeluid zoals op een stadscamping. Vergoedingen schromelijk buitensporig! Geschikt als doorvoerpunt, maar niet voor meerdere dagen.
Dit is geen parkeerplaats. Dit is een camping met extreem kleine gemarkeerde percelen, waardoor de voortent meestal niet kan worden uitgeschoven. Hier wordt elke centimeter gebruikt en tegen een zeer hoge prijs. De geluidsoverlast in het onderste gedeelte van het plein is enorm door een doorgaande weg die heel dichtbij loopt.
Gemengde parkeerplaats voor auto's en stacaravans. Aan- en afvoer tegen betaling, anders wordt niets aangeboden. De ruimte wordt wel eens misbruikt door langdurig kampeerders. Wees voorzichtig bij het betreden van mobiele telefoons met een lengte van meer dan 8 m. De ingang is smal en steil.
Simpel maar goed. Dit is de tweede keer dat we daar 9 dagen zijn. Het juiste om te vertragen. De prijs is terecht, er zijn geen douches, toiletten overdag gratis in het museum direct naast het plein.
Veel ruimte, verschillende grondomstandigheden, voldoende stopcontacten, voor sommige plaatsen hebt u een zeer lange verlengkabel nodig. Toiletten en douche alleen per creditcard, dus niet gratis. Ruimtetoeslag alleen contant 150,00 NOK / 15 € (geen 200,00!). 'S Avonds op boten erg luide muziek.
Geweldige parkeerplaats met voldoende ruimte voor grote campers. Vrij plat, alle verharde, openbare toiletten, afvalbakken, toilet legen. Alles erg schoon en gratis. Duidelijke aanbeveling!
Locatie naar de oude stad top, maar het is voor Womos van 8 m een beetje kort. De meeste plaatsen zijn alleen geschikt voor kortere voertuigen.
De gerechtskosten bedragen slechts 6 €! Daarnaast is er € 1,50 toeristenbelasting voor elke volwassene. De plaats is goed georganiseerd en schoon, zoals je kunt lezen, je kunt de toiletten gratis gebruiken tot 20.00 uur, voor € 1.50 uitgebreid douchen. Over het algemeen een zeer mooie plek in een prachtige omgeving.
Nix Dolles, maar perfect genoeg voor een nacht of twee. Koffie was er, onze hond was verwend met lekkernijen en vers water werd aangeboden.