@AdKitslaar
- 2011
Rustige camping / camperplaats met mooi aangelegde plaatsen (zeer ruim) met schoon en hagelnieuw sanitair. Zeer betrokken eigenaars. Wij hebben echt genoten.
Een prachtige camperplaats met grote plaatsen, bijzonder mooi en schoon sanitair en zeer gastvrije beheerster. Wij komen beslist terug. De zelfgebakken cake was heel lekker. gr CenA
Hier een vijftal dagen gestaan (op verharde bodem) en de omgeving prachtig kunnen verkennen op hele goede fietspaden. Hele mooie recreatie ruimte met prima Wifi. Sanitair in orde.
Heerlijke camperplek in rustige omgeving met alle voorzieningen. Prachtige ruimte om spelletjes te doen maar ook veel informatie aanwezig. Fiets- en wandelroutes volop te doen. Zeer vriendelijke gastvrouw.
mooi en ruim aangelegde cp en een vriendelijk ontvangst. Totaal geen hinder ervaren van overige gasten. Hele mooie omgeving om te fietsen.
Vorige week hier 4 dagen gestaan. Heel fijn contact met beheerster mbt omgeving en fietsen. Aan nieuw sanitair wordt hard gewerkt. Veel succes. Gr Corrie en Ad
Wat een prachtige cp met overdekte ontvangstruimte, kraakhelder sanitair, verharde ondergrond met prima gras. Gastvrij ontvangen. De fiets routes liggen klaar. Dankjewel voor de mooie dagen. Tot weerzien.
Wat een rust op deze prachtige camperplaats met prima sanitair. De gekozen speelse indeling geeft voldoende privacy. We hebben hier 5 fijne dagen doorgebracht en de omgeving met de fiets verkend.
Wat een rust en prachtig uitzicht. Ook hele mooie fietsroutes o.a langs de linde. Prima en bijzonder schoon sanitair met vriendelijke en behulpzame eigenaren. Een plek om terug te komen en dat gaan we ook doen.
vorig weekend hebben we mogen genieten van de mooi ingerichte CP. Uitstekend sanitair dat perfect werd schoongemaakt door de vervangers van Loes. We hebben zowel van de CP als van de prachtige omgeving genoten. Tot weerzien. gr CenA
Het is een prima aangelegde camperplaats, voorzien van de benodigde faciliteiten. Wij hebben prachtige fietstochten gemaakt via de knooppunten. Het centrum met supermarkt is kortbij.
We waren er al weer voor de derde maal en hebben wederom genoten. Rustig gelegen net buiten de bebouwde kom op ruime plaatsen. Supermarkt vlakbij en weer mooie fietstochten gemaakt. Komen nog wel weer eens langs.
Op 26 en 27 juli verbleven op deze nieuwe CP. Het huisnummer is 68 (let op). Alle voorzieningen zijn prima voor elkaar. Ruime plaatsen. We hebben heerlijk langs de RUR gefietst met knooppunten kaart die we aldaar kregen. Hier komen we zeker terug.
Vandaag geen bedrijfsactiviteit m.b.t. camperplaats aangetroffen. Geen personen en ook geen aanwijzingen gezien.
Het staat duidelijk aangegeven dat de CP en de camping gescheiden zijn van de vaste seizoenplaatsen en de stacaravans. Heel vriendelijk ontvangen waaruit bleek dat het geheel kortgeleden is overgenomen. Er wordt keihard gewerkt aan het achterstallig onderhoud waarvan het nieuwe sanitairgebouw het resultaat is. Via de knooppunten zijn prachtige routes te fietsen in een mooie omgeving. Een prima prijs - kwaliteitverhouding.
Goed doordacht aangelegd met uitzicht op de vijver. Verharde ondergrond. Prima sanitair, ook beschikbaar voor de wat oudere reisgenoot. Goede uitvalsbasis voor fietstochten en om terug te komen.
ik ben het helemaal eens met vorige bezoeker. Hebben hier begin augustus 4 dagen gestaan en genoten. NS station in Buitenpost op 2 km.
Mooi aangelegde camperplaats en deze eind juli bezocht. De prijs staat duidelijk vermeld met wat dure toeristenbelasting. Schoon sanitair, code via beheerders. De revieuw van Johannahoeve is onjuist.
Sitecode: 20043
Hier midden juli 4 dagen gestaan. Zeer vriendelijk ontvangen. Super schoon sanitair. Hele ruime plaatsen en leuke kantine
mooie plaats, jammer van de rommelige aanblik. Vriendelijke ontvangst en nieuw ruim sanitair.
De plaatsen zijn zeer ruim en redelijk vlak in een prachtige groene omgeving. Sanitair prima. Geen overlast ervaren van andere activiteiten. Centrum Holten op 4km. Een plek om terug te komen l
Zeer mooi aangelegd met prima voorzieningen. Vrolijke en vriendelijke beheerder. Op korte afstand is het dorp op en je kunt er prachtig fietsen naar bv Eindhoven, Tilburg of natuurgebied De Kempen. een plek om terug te komen.
Hartelijk ontvangst met koffie en cake. Dat is SVR waardig. Prachtige ruime plaatsen met kunstgras voor de uitstap. Uitmuntend sanitair met bijzonder goede carona maatregelingen. Centraal gelegen voor fietstochten in deze mooie omgeving.
vriendelijke ontvangst/prachtig nieuw sanitair/leuke beestjes ( stokstaartjes/hangbuikzwijntjes/vogels/ paard/kippen etc) ruime plaatsen. gewoon prima.
Inderdaad nogmaals prima verzorgd. 10 met een griffel was een betere beoordeling. De bibliotheek en huiskamer met kranten heel mooi en bijzonder.
Vanaf de camperplaats prachtig weids uitzicht. Prima en hartelijk ontvangst. Bijzonder goede sanitaire voorzieningen en aanduidingen ivm carona. Wij zijn er 2 nachten geweest eind juli.
Sitecode: 20777
Begin september hier gestaan voor asci prijs op speciale camperplaats, met electra en water op plaats. Hartstikke leuk en mooi sanitair. Het zwembad was nog ter beschikking. Prima prijs- kwaliteit verhouding.
Begin september hier gestaan. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel met veel informatie om te fietsen. De plaatsen aan de voorzijde zijn soms wat lastig te bereiken. Prima sanitair, schoon en verwarmd.
Hier gestaan begin september. Volgens NKC overnachtingstarief van € 11 incl toeristenbelasting. Bij afrekening werden parkkosten/electra en belasting berekend tot een totaal van € 18,50 voor 2 personen. Afzonderlijk veldjes voor campers en caravans. Gebruik van faciliteiten van het park is toegestaan.
Prima CP op bitumen ondergrond vlakbij centrum en winkels. Vriendelijke havenmeester. Ook zeer schoon sanitair bereikbaar met pasje.
Mooi aangelegd met weids uitzicht door de gekozen opstelling en voorzien van echt alles. Vriendelijk ontvangst door Chris en Cora en uitleg over de bezienswaardigheden in de omgeving. Heerlijk gefietst en genoten van de omgeving.
Prima uitvalsbasis om zowel de Vennbahn ( geheel geasfalteerd naar St Vith ) als de Ravelroute's te fietsen. De stroomvoorziening hapert soms. De CP is eenvoudig maar keurig schoon.
Bij de ontvangst verwezen naar de nieuw aangelegde camperplaatsen (€ 24 ) terwijl ook de kampeer autoplaats ter beschikking was (€ 15 ). Daarop de receptie aangesproken en vervolgens van plaats gewisseld. Voor gebruik douche, WiFi, zwembad en stroom afzonderlijk te betalen.
Voor de 2e keer deze fantastische camperplek bezocht en wederom hartelijk ontvangst door Wijnand en Ivonne. Prachtige fietstochten gemaakt in de PEEL. Ook is er thans goede WiFi. Helemaal perfect.
Allervriendelijkst ontvangst op deze prachtig aangelegde camping met heel veel privacy en rust. Schoon en mooi sanitair. Het dorp - met supermarkt - op 1 km. Bosrijke mooie omgeving om te fietsen.
Mooi en praktisch aangelegde camperplaats met alle voorzieningen,(zoals WiFi. Gastvrije en vriendelijke beheerders. De camperplaats ligt midden in het centrum met o.a. supermarkt/restaurant en gelegen aan knooppuntroute voor heerlijke fietstochten. We komen beslist terug.
Begin mei 2016 hier een nacht gestaan. Niemand aanwezig bij de receptie. Middels 06 nr plaats gevraagd. Wij waren de enige camper. Zonder stroomverbruik, 10 euro, anders 2,50 euro extra. Veel speeltoestellen en voetbalveldje aanwezig. Water loosplaats niet gevonden.
Zwembad tot 18 oktober 2015 gesloten en er kan dus geen gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van het zwembad. Gereduceerd tarief van €4,-.
Vriendelijke havenmeester. Van hieruit prachtige fietstochten gemaakt en Meppel bezocht. De camperplaats heeft alles wat nodig is.
Zeer mooie en rustige plek om van daaruit de omgeving te verkennen. Ook de vriendelijke ontvangst van het echtpaar is bijzonder en verdient een pluim.
Fijne rustige plek om te overnachten en in de omgeving te fietsen in de prachtige natuur van Brabant. Zeer hartelijke ontvangst door het echtpaar, die deze mooie plek hebben gerealiseerd.
Ad en Corrie. Wij waren hier 3 dagen in begin september 2014. Een prachtige plaats met vriendelijke havenmeesters. Ideale plek om van daaruit fietstochten te ondernemen. Schoon en goed sanitair.
Prima camperplek in een prachtige fiets- en wandelomgeving. Voorzieningen prima met een beetje verkeersgeluiden.