@AdNierop
Een mooie rustige camperplaats. Prima voorzieningen en vriendelijke eigenaren. Jammer alleen dat er aan de linkerkant veel last van vliegen en muggen is. Verder niets dan lof!
We hebben hier vier dagen gestaan. Wat een fijne camperplaats is dit. Prima sanitaire voorzieningen. Mooie verharde plaatsen (op een ander veld ook onverharde plaatsen) met een eigen stroom aansluiting. De stroom gaat via een regelpaal waar je euro's of twee euro munten in kan doen, dus hoef je niet meer te betalen dan wat je gebruikt. Een veel eerlijker systeem dan een vast bedrag per dag. Douchen kost twee euro en is zonder tijdschakelaar.

Een fijne, rustige camperplaats. Zeer vriendelijke ontvangst. We stonden hier voor de derde keer en komen hier absoluut weer eens terug. Alles wat een camperaar nodig heeft is aanwezig en je hoeft zelfs voor boodschappen niet perse het dorp in. Je kunt bijna alles wat je nodig hebt in de boerderij winkel kopen. Een mooie uitvalsplek naar Deventer en Zutphen.
Een topcamperplaats! We waren hier twee jaar geleden en toen vonden we het al een prima plek, maar de beheerder(s) hebben de plaats flink uitgebreid en de faciliteiten nog meer verbeterd!
De reviews waren veelbelovend, maar het viel ons erg tegen. Krappe, modderige plaatsen en op een waterkokertje van 700 watt vliegt de stop er al uit. Water kan je alleen krijgen als je er Een sleuteltje voor hebt. Wat ons betreft de volgende keer als we Trier bezoeken de andere camperplek. Joke en Ad Nierop
Prima camperplaats aan de Dokkumer Ee. Een aanrader voor mensen die van rust houden. Je kunt er prima fietsen langs het water bijvoorbeeld naar Bartlehiem of Dokkum. Vriendelijke ontvangst. Jammer dat er geen mogelijkheid is voor het lozen van het chemische toilet.
Toplocatie voor liefhebbers van de Weerribben en Rottige Meente. Prima verzorgde plaatsen en mooie en schone sanitaire voorzieningen. Zeer vriendelijke ontvangst. We komen hier graag nog weer eens terug.
Mooie plaatsen en goede maar oude voorzieningen. Ondanks dat het na 15 oktober was, mochten we hier staan. Nette ,maar een beetje stugge, ontvangst. Een beetje afgelegen, maar wel redelijk dichtbij Giethoorn, de Weerribben en Steenwijk.
Goede camperplaats. Met geweldig sanitair. Zeer vriendelijke ontvangst met uitleg over de omgeving. Omgeving is mooi. Je kunt hier mooie fietstochten maken.
Wat een top plaats is dit. Alleen een loosplaats voor het afvalwater ontbreekt jammer genoeg. De ontvangst is bijzonder vriendelijk, je krijgt gelijk informatie over de stad en omgeving inclusief een paar knooppuntroutes. Heerlijk gefietst en gewandeld. Een aanrader!
Een prima camperplaats met uitstekend sanitair. Alles schoon en netjes. Je kan hier prima terecht met kinderen, er zijn allerlei speelmogelijkheden. De ontvangst is zeer vriendelijk. Je kunt hier mooie fietstochten maken naar b. v. Zutphen (ga dan met het fietsveer naar de overkant). Ook een tochtje naar Deventer is de moeite waard. We komen hier zeker weer terug!
Topplek bij een bezienswaardig stadje. Handig systeem met kaart voor toegang sanitair en voor gebruik van elektriciteit. Jammer dat het sanitair wat verwaarloosd is, het was een beetje stoffig en vuil. Wat ons betreft het enige vebeterpuntje.
Mooie locatie maar bijzonder krappe plaatsen. Bij calamiteiten levensgevaarlijk. De campers staan veel te dicht op elkaar. Ook het Aan/Uit systeem voor elektriciteit en water is niet handig. Je hebt een smartphone (dus geen gewone mobiel) of tablet nodig met internet, want er is geen Wi-Fi. Zutphen zelf is een heel mooie stad waar je best een dag kunt doorbrengen.
Sitecode: 19791
Mooie plek aan de Rijn. De stad heeft vele oude gebouwen en is leuk om doorheen te zwalken. Er zijn diverse goede en goedkope restaurantjes. Op de parkeerplaats mag je ook overnachten (tegen dezelfde prijs) maar daar sta je krapper en heb je geen voorzieningen. De prijs is naar mijn inzicht heel redelijk.
Mooi aangelegde camperplek met prima voorzieningen. Een fietstochtje naar Remagen is aan te bevelen.
Mooie rustige camping met ruime plaatsen. Huisdieren zijn toegestaan. Het terrein is fraai aangelegd. Het sanitairgebouw is een plaatje. Je wordt bijzonder vriendelijk ontvangen. De ligging ten opzichte van de Weerribben is zeer gunstig en ook kan je prachtige fietstochten maken richting De Rottige Meente een moerasachtig natuurgebied. Een trip naar het mooie stadje Blokzijl is een aanrader.
Sitecode: 19135
Jaren geleden was dit een plek waar je echt niet wilde staan. Nu is het een mooie camperplaats geworden met prima sanitair en service mogelijkheden ook voor passanten. Als je hier bent, is een bezoek aan het kasteeltje (Baroniet) een aanrader evenals het steenpark.
Mooie plaatsen aan de haven. We betaalden NOK 150 voor plaats, elektriciteit, gebruik van wasmachine en droger en douches.
Parkeerplaats bij een brug over de Umeälven met toilet en vuilnisbakken. Op de dag wel last van de E45, 's avonds rustig. Hier achter ook mogelijkheden op een gravelveld. Er zijn diverse picknicktafels en je kunt er wandelen en vissen.
Sitecode: 11915
Het is inderdaad een mooie plek. Wel veel last van muggen in juli/augustus. De prijs is inmiddels verhoogd naar SEK 140 (ongeveer €14,50). Het poolcirkelgebeuren haalt echter niet bij dat van Noorwegen aan de E6.
We waren hier 22 juni. Het is een mooie plek aan het water. Het is een gewilde plek voor bezoekers van Andenes. Iedere avond zijn bijna alle plaatsen bezet. Je kunt vanuit de haven van Bleik vissafari's en vogel safari's maken. Vanuit Andenes kan je ook op walvissafari. Vergeet niet het Noordpoolmuseum in Andenes te bezoeken.
Sitecode: 19151
Prachtige camperplaats en vanaf volgend jaar met servicepunt bij de stelplaatsen volgens de toezichthouder. Je kunt er prima vissen en er is een supermarkt op loopafstand.
Moeilijk te bereiken en bijzonder slechte camperplaats. Een vreselijk gravelpad vol kuilen en nauwelijks plaats om je camper neer te zetten.