@AdamIrleu
- 2016
- Chausson Welcome 640
- 2019
- Ford
we hebben erg genoten. we hadden een prachtige plek en de Camperplaats is top. wij hebben hier alles gevonden wat we als camperaars nodig hebben. heerlijke fiets- en wandel omgeving.
wat een prachtige camping midden in de Betuwe. we hebben genoten van de heerlijke sanitaire voorzieningen en zeker de appeltaart op zondag. wij komen zeker nog een keer terug.
mooie camping met spiksplinternieuw toiletgebouw. zo mooi heb ik het bijna niet gezien.
zijn net aangekomen. prima camping. vriendelijke ontvangst. zijn tot nu toe tevreden.
wat een leuke camping. alles goed geregeld. dichtbij Wijchen en Nijmegen. we komen zeker terug.
prachtig plekje. alles dicht in de buurt. schoon sanitair. we komen zeker terug.
wat een leuke plek. Prive-sanitair, geweldige ontvangst en alles dichtbij. echt een aanrader.
Sitecode: 41960
Wat een belachelijk dure camping. Je mag een plekje kiezen. Dan sta je en komt de eigenaar langs zodat je je kan melden. Vervolgens betaal je voor 1 nacht met 2 pers en kleine hond 55 euro. Nou geen aanrader dus.
Net aangekomen. Wat een mooie plek. Echt genieten hier.
Wat een mooie plek. Vlakbij historische bezienswaardigheden. Wel ver van het strand. Geen fietspaden in de buurt alleen via een route door het bos. Prijs kwaliteit prima. Broodjesservice en gezellig restaurant.
Prima camperplaats. Dicht bij de stad. Winkels in de buurt. Goede sanitaire voorzieningen.
Wat een leuke camping. Mooie plaatsen. Zwemvijver. Mooi sanitair. Kortom fijne tijd er gehad.
Sitecode: 20377
Goede locatie. Prachtig sanitair. Wel aan de prijs € 30 per nacht in het voorseizoen. Restaurant was nog niet open. Wel broodjes te bestellen.
Sitecode: 19256
Wat een leuke camping. Nieuwe gedeelte heeft prachtig sanitair. Vriendelijke receptie. Leuke plaatsen in de omgeving. Zingst, Barth.