@Adlinier
Lid van Campercontact sinds 2017
10 juni 2017. Goede camperplaats; wel redelijk drukbezet. Je wordt verondersteld de elektriciteitsmeter op te nemen bij aankomst en vertrek. De meter vinden aan de elektriciteitskast was andere "koek". Uiteindelijk gevonden. Niets aangerekend (weinig verbruik). Wij betaalden met CKE-card: DKK 169.25 + DKK 5.09 creditcard fees. Totaal DKK 174.50.
Sitecode: 19315
26 juni 2017. Na overtocht Larvik-Hirtshals, hier quickstop (20-10u) gehouden vóór de camping. 's Morgens elektriciteit betaald met creditcard DKK 50 en gebruik gemaakt van sanitair. Even rondgewandeld en andere voorzieningen op camping bekeken; is een mooie locatie en verzorgd sanitair. Ook voorzieningen voor "full service" camper zijn oké.
Geen aangename omgeving, stroom 2 euro.
Eerste camperplaats in Dulmen was vies dus deze locatie gezocht; was reeds 19.30u. Alles gesloten; bij woning aan bedrijf geïnformeerd. Men meldde ons dat deze plek enkel voorzien was voor eigen klanten (is een camperbedrijf). Mochten overnachten, maar vertrekken vóór 8uur. Enkel mogelijkheid om stroom te nemen. Geparkeerd tussen "eigen campers" Wel een zeer rustige nacht gehad.
24 juni 2017. Makkelijk te vinden en prima overnachtingsplaats met voldoende ruimte. Aansluitingspunten voor elektriciteit geteld: 4 palen met 4 aansluitingen aan de zijkant en 4 blokken conform foto met 8 aansluitingen op het terrein; maakt in totaal 50 aansluitingen voor elektriciteit. Sanitair is perfect hygiënisch.
Door campingfestival op 23 juni 2017 niet zo veel plaatsen meer vrij. Staanplaats op gras en door de regen tamelijk "zompig". Sanitair is oké. Enkele "wascabines" voorzien van een deur zou geen luxe zijn, als men zich niet wenst te douchen. Wifi op de hele site is inderdaad geen overbodige luxe. Aanrekenen voor gebruik douche zou vooraf moeten gevraagd worden en niet automatisch bijgerekend.
Overnacht op 20 juni 2017. Betalen met creditcard leek simpel maar de aanduiding dat je de kaart langs de gleuf moet laten glijden, klopt niet. Je dient deze onderaan in te steken (zoals normaal is). Dit staat niet op de instructies te lezen. De 2 "camperaars" vóór ons hadden er ook moeite mee. Verder is dit een plaats met een fantastisch mooi uitzicht.
Tussenstop overnachting op 18 juni 2017. Prima overnachtingsplaats voor één nacht. Je staat er wellicht nooit alleen; dus niet "te laat" aankomen is de boodschap. Wel opletten, niet zo zichtbaar vanaf de weg; je bent er zo voorbij!
Sitecode: 20916
Overnacht op 15 juni 2017. Vriendelijke ontvangst. Prima, rustige staanplaats. Sanitair is nieuw en netjes. Camperplaats wordt blijkbaar nog verder "gerenoveerd".
Sitecode: 20913
Bezocht op 16 juni 2017. Prima staanplaatsen met voldoende ruimte. Sanitair uitstekend: lekker warm water! Accommodatie, keukens (afwasmogelijkheden) beetje ontoereikend. Voorzieningen voor "full service" camper (lozen e.d.) prima.