@Adria-Peter

2001

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Wij reden regelmatig van Pinneberg naar Büsum om daar het weekend door te brengen. Het is een schande om de vertrekdag te berekenen met de verhoogde toeristenbelasting. Oplichterij in de stad Büsum. De telefoniste, de heer S.C., kun je niemand kwalijk nemen. Waarschijnlijk willen ze hier geen camperbestuurders. Als gepensioneerden kunnen wij het ons niet veroorloven dat de stad ons afzet. Zelfs de parkeerplaats aan de overkant is aanzienlijk verhoogd.

We brachten hier twee leuke dagen door en niets te klagen over de locatie. WC, douche, alles zoals beschreven op de beschikbare parkeerplaats.De plaats is erg rustig en in het centrum van de stad ga je over de houten brug. Winkelen beschikbaar, Aldi, Lidl, Coop.Bäckerei met heerlijke cake. De havenmeester is de knaller iets leuks dat ik al lang niet meer heb ervaren. Nogmaals bedankt, we komen terug.

Plaats dicht bij de stad, in geval van regen modderig, 15 € met stroom 4 ampère tot 14.00 uur de volgende dag, na 14.00 uur is het ticket jager die niet betaalt de stekker wordt getrokken uit de beheerder naar de info hij de vader is door de huurder Sven Clausen.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Vandaag op de camperplaats aangekomen. Daar gestaan. Relatief rustige stroom beschikbaar is € 1 munten, afvalwater en verswater 1 € 5 min. bakker in de buurt van Sönke Petersen. Daar kun je stoppen voor het ontbijt of lekkere broodjes te nemen naar de camper. Achter de camperplaats ligt het overdekte zwembad. Daar kun je douchen. Wij zullen hier beslist nog een keer overnachten. Goede reis iedereen.

Eenvoudige Camperplaats aan het zwembad en tegenover voetbalveld. 5 camperplaatsen zonder iets te umsonst.Freitag om 07:00 komt de vuilniswagen .Voor 1 nacht ok voor doorvoer goede rit.

Moin, Wij zijn op deze plek geweest .Een grote parkeerplaats als Wohniplatz. Water en lozen, 500 meter van het water, in de stad kan men goede pizza's en ijs eten, in de zomer 's avonds altijd markt met veel handelaren.