@Alcon1985
We hebben hier één nacht overnacht. De prijs voor 24 uur is € 5,00. De parkeerkaart kan alleen bij automaat 2 worden gekocht. Er zijn geen prullenbakken. De plek ligt naast een treinstation. Het is er vrij druk vanwege het tankstation ernaast en de busdienst 's avonds. 's Nachts was alles prima. Met stopcontacten, natuurlijk. Water kost € 1 voor maximaal 6 minuten. Elektriciteit kost € 1,00 voor 2 kWh. Vier ruime plekken. Je klaagt wel erg veel voor wat je krijgt.
Wij waren er op een vrijdag. Alle plaatsen waren volgeboekt. U dient wel vooraf te reserveren, want dan krijgt u een code voor de poort. Zonder dit kom je niet binnen. Aangezien de wegen moeilijk zijn voor een camper, moet u zeker reserveren.
Wij waren er op een vrijdag. Het was volgeboekt en de volgende plaats was de volgende dinsdag beschikbaar. U moet zeker een reservering maken voordat u aankomt, want de wegen zijn ook moeilijk voor een stacaravan. Ik weet niet hoe, want dat regelde het voor ons, maar ik gok via de telefoon. Verder geen ervaringen te melden over de plaats.