@AlidaM
Prima camperplaats, vlak, rustig enz,…..maar wel met een grote kanttekening wat betreft het sanitair. Totaal geen privacy bij het douchen, uit en aankleden in een open ruimte, en de douche 0,80x0,80 de deur zo doorzichtig als maar kan. Zo jammer dat ze daar niet goed over nagedacht hebben. Verder kloppen de andere recensies, alleen de prijs is nu 24,- pn incl stroom
op zich een prima camping met goede voorzieningen. Camping is best groot en heeft maar 1 sanitair gebouw en watertap punt, waardoor de loopafstanden best groot zijn. Waar ik enorm van schrok is de prijs. Voor 2 pers zonder hond met stroom € 43,- per nacht. Het is een open grasveld, geen bomen en geen afscheidingen. Echt te duur voor wat je ervoor krijgt. Deze slaan wij over!
6 dagen mogen genieten van de gastvrijheid van Gine en David, wat was het gezellig! Regelmatig koken ze voor de gasten en daar hebben wij dankbaar gebruik van gemaakt. Keurig sanitair super schoon en een fijne afwasplek. Heerlijk gewandeld in de directe omgeving en met de scooter op pad geweest. Winkels in de directe omgeving, heel handig. Kortom een aanrader! Groetjes Fred en Irene
3 dagen mogen genieten van de gastvrijheid van Nelly en Peter. Ze willen het klein houden, max 3 campers, dus alle ruimte en privacy. Heerlijke verse eitjes kunnen scoren van hun kippetjes. Lekker mijn wasjes gedaan. Ruime badkamer met toilet en douche in dezelfde ruimte. Jammer dat er geen warm water is bij de afwasplaats, is nu een beetje gedoe! De waakhonden in de omgeving laten zich s’nachts wel horen, maar dat went. Gr Fred en Irene
Vol verwachting, na veel positieve reacties, reden we omhoog , de weg was redelijk te doen met een 7 m camper. Goed ontvangst. Alleen je hebt honden mensen en honden/honden mensen. Wij zijn honden mensen nu even zonder hond, maar we vonden het niet prettig om een bedelend hondje aan je ontbijt te hebben die bijna de camper inliep en niet weg wilde. Geen aanrader als je geen hond meebrengt Uitzicht prachtig, maar zijn na 1 dag verder gereisd.
Wat een oase van rust met een prachtig uitzicht. Echt de moeite waard om heen te rijden. Paar flesjes Beaujolais gekocht na een klein proeverijtje. Sanitair prima, verder geen voorzieningen zoals toilet en vuilwater lozen. Wij vinden het toch een aanrader!
prachtige omgeving, alleen hebben de eigenaren het niet helemaal begrepen. De basis voorzieningen ontbreken. Water lozen kan niet en een kraantje is er niet op het terrein. Het er erg krap en weinig uitzicht. Het sanitair laat ook te wensen over, is wel schoon, maar zoveel gemiste kansen. Slecht licht, geen zeep op het toilet, wel een 1 handdoekje waar we allemaal onze handen mee mogen afdrogen😳 hoezo Corona proef! Slechte WiFi. Geen aanrader