@Alie-en-Lau
Lid van Campercontact sinds 2020
nette camperplaats, max. lengte is wel 9 m. Betaling bij de slagboom netjes beschreven en kan ook met een pinpas (maestro). De electra is inbegrepen. Tijd van aankomst is tijd van vertrek.
Fijne rustige nacht gehad hier. Avondwandeling door Issoire, boodschappen doen, de voorzieningen gebruikt, allemaal prima en dichtbij.
prima rustig nachtje geslapen onderweg naar het zuiden! 28-01-22
een nachtje gestaan op doorreis vanaf het zuiden. supernette plek, alles doet het en is schoon. vlakbij de winkels en toch heerlijk rustig. aanrader. douches waren afgesloten in november. 14€ excl 3€ stroom betaald.
Hier gestaan op 9-11-21, prima rustige nacht gehad. op loopafstand van de Sassi. Geen voorzieningen. voor een gratis Parkeerplaats een goede overnachtingsplek bij bezichtiging van de stad!
prima nacht gehad hier! ook heerlijk gegeten voor redelijke prijs. smorgens nog een gratis koffie gekregen, supervriendelijk! vanaf de snelweg goed te bereiken over een niet al te brede weg. Tomtom gaf een langere route aan, maar de korte route over de smalle weg is prima te rijden, ook vrachtwagens nemen deze. deze plek komt op ons favorietenlijstje!
In de winter open tegen laag tarief 18 euro indien zelf voorzienend. Inclusief zwembad! Wel water, chemische en grijs water stortplaats geopend. Extra €10/dag indien privé toiletten en douche bij de plaats gewenst.
heerlijk rustige nacht gehad op deze camperplek. voor 8€ super en mét voorzieningen: gratis water, storten geijs water en toilet, 2 amp stroom inbegrepen. konden we prima mee tv kijken.
Topcamping, heerlijk rustig, geweldig mooi uitzicht, heerlijk fietsgebied langs de Linge en naar het stadje Buren bijv. Gesmuld van de kersen onderweg ook. Heel vriendelijke en superbehulpzame campingeigenaren. Gewoon een dikke tien!
Heerlijk rustige parkeerplaats. Heel groot, we stonden hier met 4 campers. Geen voorzieningen maar prima voor een rustige nacht. Op loopafstand is een restaurant
Heerlijk rustig nachtje gehad hier. Ruime parkeerplaats. Op loopafstand een restaurant. Zéker een aanrader voor een overnachting.
Rustige plek om te overnachten. Tussen wat struiken heb je heerlijk je eigen (kleine) plekje. Dorp stelt niks voor. Alleen voor overnachten prima!
Sitecode: 19226
Prima nachtje gehad in Calatayud! De supermarkt Mercadona op nog geen km lopen.
Super-terrassencamping met grote plaatsen met privacy. Vriendelijke en behulpzame nederlandse eigenaren. Sanitair brandschoon, leuk barretje, broodjesservice, alles aanwezig. De toegangsweg is steil, maar geasfalteerd en prima te doen. We waren hier al eerder en komen zéker terug! Dikke tien!
Sitecode: 19408
Van 14 tm 16 april 2019 op deze camping geweest. Echt een supercamping! Mooie plekken met op alle plekken privacy en mooi uitzicht! Schoon en heel ruim toiletblok en heel aardige en behulpzame eigenaren! De toegangsweg is prima te doen. Het kon voor ons geen 10 worden omdat wij graag even naar de bakker/winkeltje fietsen. Dat kan hier niet. Er is wél broodservice waar je gebruik van kunt maken.
Vandaag op deze plek gekeken, je kon het terrein niet meer op omdat er poortjes met een maximale hoogte waren geplaatst. Zie geplaatste foto
Mooie, nette plek mét voorzieningen. We hebben er niet geslapen, maar alleen gestaan om het stadje te bekijken. Tip: loop via de Paseo las Murallas (= over de oude stadsmuur) naar het centrum, práchtige wandeling met magnifiek uitzicht. Het stadje is meer dan de moeite waard om te bezoeken.
Keurige plek met nette voorzieningen om de stad te bekijken. We hebben er een prettig rustig nachtje doorgebracht
Ruime parkeerplaats, mooi uitzicht op de stad en haven. Er is geen enkele vorm van kampeergedrag toegestaan de politie kwam bij ons vertellen dat we de pootjes moesten intrekken en bij de buren moest het opstapje weg. Wel gewoon vriendelijk. De stad is op wandelafstand.
Topplek voor overnachting en/of bezoek aan Valencia (12km te fiets) heerlijk rustig aan zee. Water te tappen bij de douche aan het strand. Verder geen voorzieningen ontdekt. In de zomer is het een parkeerplaats voor badgasten.
Heerlijk rustig nachtje gehad op deze camperplaats. We waren er eerder geweest. Gisteravond na aankomst een wandelingetje naar het dorp, klein kwartiertje lopen. Gezellig stadje/dorpje. Vuil water kunnen lozen, put v chemisch toilet was te openen, water afgesloten ivm vorst.
Prima camperplaats, hier drie nachten gestaan. De medewerkers van de receptie zijn zéér vriendelijk. Het hek gaat ‘s avonds dicht, maar niet op slot. Je kunt hem zelf openduwen mocht je erdoor willen.:) prima wifi ook en een ruime goede serviceplaats.
Prima plek op een groot grasveld. De voorzieningen en ook het huis van de eigenaar zijn slecht verzorgd maar wel aanwezig. Op de fiets naar Figuerres is goed te doen. 5,6 km.