@Amstbo

2020

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

We hebben hier 1 nacht gestaan. Prachtige plek tussen de olijfbomen, volop ruimte. Sanitair is, hoewel oud, heel schoon. De eigenaresse onderhoudt het terrein goed, is vriendelijk en enthousiast, maar spreekt alleen Frans. ze doet haar best om zich verstaanbaar te maken. Aan de overkant van de weg ligt een mooi, klein strandje met een leuke beach club Copa Cabana. Even verderop is een groter, maar drukker strand. Kleine Spar vlakbij.

Sitecode: 19229

We hebben via de website een reservering gemaakt voor drie dagen in Kampeerzone A (camper, stroom, 2 personen). Het resort bevestigde de reservering per e-mail en er werd direct een aanbetaling overgemaakt. Na check-in en betaling kwamen we erachter dat we recht hadden op een "Senior Getaway Package" (€ 42,00 minder). We gingen meteen voor een terugbetaling die werd afgewezen omdat de aanbieding was verlopen. Het aanbod was echter nog steeds geldig en boekbaar. Zeer slechte service!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Een perfecte camping op weg naar Spanje. Rustig terrein. Standplaats was goed voor onze camper, groot en super schoon sanitair, zeer vriendelijke eigenaren.