@Anbako
Lid van Campercontact sinds 2020
Zeer matige camping. Veel mobilhomes met in het midden enkele krappe plekken voor kampeerders. Sanitair ook niet fris. Camping staat in het ACSI boek, maar doet daar niet meer aan mee. Wij betaalden €54 voor 2 nachten en de buren € 45. onduidelijk waarom. Gelukkig maakte het eten bij restaurant Mediterranee ( links om de hoek) veel goed. Camping niet om naar terug te gaan.
Wat een pareltje deze camping. Zelden zo’n hartelijke ontvangst meegemaakt. De oorverdovende stilte tussen de wijngaarden en het prachtige uitzicht, mooi zwembad en super schoon sanitair en twee maal per week een voortreffelijke table d’ hote. In één woord super. Dank je wel Wouter en Sonja.
let op!! Honden zijn niet toegestaan op deze camping.
Wat een fijne camping. In plaats van twee werden het vier dagen. Grote plekken en zeer schoon sanitair. Aparte plaatsen voor hondenbezitters dicht bij de strandopgang. Wanneer je bij het strand linksaf gaat loop je in 15 minuten naar het plaatsje Colindres. Aardige markt op de vrijdag. Het enige minpunt vond ik dat sommige hondenbezitters hun hond niet aangelijnd hebben. Daar mag best beter op gehandhaafd worden.
Voor de tweede keer hier. Viel nu wat tegen. Kregen veel te kleine plaats toegewezen. Schade opgelopen met tussen bomen manoeuvreren. Plekken vaak te klein voor hedendaagse campers en caravans. Sanitair viel ook tegen qua netheid. Diverse douchekoppen lam of kapot . In bovenste sanitair onfrisse douchegordijnen. Camping zou wat moeten moderniseren en enkele bomen kappen. Restaurant aan overkant nog steeds prima. Stadje is prachtig.
aan de rivier met alle voorzieningen. Niets mis mee. Alleen veel vliegen wat dan weer jammer is.
Nette camping met mooi zwembad. Zeer vriendelijke ontvangst. In 25 minuten loop je ( gedeeltelijk door het bos) naar het zeer toeristische Espelette. Het dorp van de rode pepers. Prima verblijf voor enkele dagen in het laagseizoen.
Voor de 2e keer hier. Op deze camping is echt alles tip top in orde. Goed onderhouden en alles netjes en zeer schoon. Hij ligt wat afgelegen bij een industrieterrein maar het uitzicht op Zumaia is en omringende heuvels is prima. De stad is prima aan te lopen/fietsen. 20 € met acsi kaart.
niet veel veranderd sinds vorig jaar. Camping op zich oogt mooi maar alles is verouderd of kapot. Ronduit gevaarlijke elektra, hangt met tape aan elkaar. Sanitair ingang lijkt op een kerker. Het is schoon maar helft sluit niet. Licht gaat te snel uit dus zaklamp mee. Zeker geen 20 euro waard.
Weet niet waar de vorige camperaar geweest is, maar camping bestaat gewoon. Zeer vriendelijk ontvangen. Schoon sanitair. Strand 5 min lopen. Strand met keien en tijdens ons verblijf zeer hoge golven. Wij vonden het hier een relaxte plek voor enkele dagen. Via de receptie kun je pizza bestellen.
camping ligt in bos. Plekken soms nogal hobbelig omdat er bomen gerooid zijn. Beheerder spreekt alleen Frans. Sanitair ok maar verouderd en verdient wat aandacht. Er is broodservice met heerlijke croissantjes! Op zich ok om leuke stad te bezoeken. Ong. 15 min lopen.
leuke plek om enkele dagen te vertoeven. Bijzonder vriendelijke ontvangst door Frederique. Ook de hond was geen probleem. Een fles heerlijke Champagne meegenomen naar onze plek. Top!
Prima camping op loopafstand van de leuke stad. Wanneer je aankomt niet schrikken van de lage slagboom ( 2.10m)want die wordt voor iedereen apart open gedaan. Even wachten dus.
Laat ik voorop stellen dat de camping ideaal is gelegen. Je loopt zo naar de stad en de boulevard. Bij het meertje sta je ook wel leuk. Het sanitair is sterk verouderd en geen douchekop werkt normaal. Langs het pad boven achter de toiletgebouwen is het een rommeltje. Op de enkele speeltoestellen die er staan zou ik geen kind laten spelen. De prijs van 34 euro in het naseizoen is deze camping zeker niet waard.
Niet te doen met 7m camper en hond. Mag je alleen in het gele gebied staan. Heel krap en steil. Camper onderkant daardoor beschadigd. Ook bij Belgen die gelijk met ons arriveerden. Paden vol geparkeerd met SUVs. Niet te doen dus weggegaan. Verder waarschijnlijk goede camping. Heel vriendelijke receptie dame. Weg er na toe ook heel steil.
Fijne plek aan de rivier de Orne. Hartelijke ontvangst door de beheerders. We konden voor 3 dagen aan de rivier staan. Top plek. Er is een winkeltje en afhaal maaltijden of frites te halen. Verder kanoën, klimmen, wandelen, waterfietsen of varen met een elektrisch bootje. Wel heel druk in het weekend.
Fijne camping voor enkele dagen. Groen, rust en vogelgezang. Zeer vriendelijke ontvangst door de beheer dames. Nieuw en zeer schoon sanitair. Bakker en Supermarkt Leader Price op 8 minuten lopen. Het Kasteel op een ruim half uur.
prima camping met schoon sanitair. Dicht bij strand en loopafstand van het dorp. Onderweg mogelijkheid om oesters en andere zee heerlijkheden te proeven.
Fijne camping met zeer ruime plekken. Lekker voor een paar rustige dagen. Aardige beheerders die ook een klein barretje runnen. Frites op bestelling. Sanitair is netjes. Niet veel te doen in de omgeving.
Prima camping dicht bij het dorpje waar een bakker en een kleine supermarkt zijn. ( 5 min lopen) . Sanitair is netjes en er is een wasmachine. Op 1.1 km is er een Intermarche. Aan de overkant van de brug links is de mogelijkheid om kano’s te huren.
Mooi gelegen camping aan de Saône met prachtig uitzicht op de rivier. Fietsroute loopt er langs. Bakker en mini super op loopafstand. Jammer van het verouderde en slecht onderhouden sanitair gebouw. Knullige receptie in oude caravan. Wij betaalden 13.50 met hond. Goed voor een enkele overnachting.
Perfect onderhouden camping. Grote plaatsen temidden van groen. De camping beheerder spreekt alleen Frans. Op zondagmiddag bij incheck alleen telefonisch te bereiken. Ook geen probleem want in enkele minuten is hij er. Op maandag is er een grote gezellige markt in het dorp. Het is ongeveer 10 minuten lopen naar het dorp waar je bakkers en een kleine Casino supermarkt kunt vinden. Fijne plek hier!