@Anitteb
- 2017
Zeer mooie, rustige camping 🏕️ Zeer aardige ontvangst. Bakkerij vlakbij. Direct achter de dijk ligt de Oostzee. Leuk voor een wandeling. Kom nog eens.
Geweldig plek Zeer vriendelijke ontvangst Moezel-fietspad goed bereikbaar We komen terug
We zijn een paar keer naar deze plek geweest en zijn altijd blij Geweldige camping. Geweldige en zeer aardige eigenaar. Schoon sanitair. Het meer is goed bereikbaar. Blijft terugkomen. Waren er een week. 12.6.-19.6.21 Bedankt voor de geweldige tijd!!
Sitecode: 12035
Geweldig plek. Iedereen was heel vriendelijk, alles was heel schoon.
Erg mooie plek. Zal elk jaar terugkomen. Allemaal heel vriendelijk. Direct aan de Oostzee. Geltinger Birk naast de deur. Dit is pure ontspanning 👍👴👴
Zeer mooie plaats. Heel aardige mensen. Ligt direct aan het meer. Halberstadt zeer gemakkelijk te bereiken met de fiets. We komen terug 👍
Super camping om je goed te voelen 👍 Direct aan het meer gelegen. Ben hier een paar keer geweest en nu is het zeker niet de laatste keer.
Klasse camping. Zeer vriendelijk welkom en allemaal erg vriendelijk. Sta met onze camper op de zomerweide met uitzicht op de Tollensesee. Een camping om aan te bevelen 👍👍
Helaas is deze plek niet leuk. Je staat daar dicht bij elkaar en als je pech hebt zonder elektriciteit. We zijn meteen vertrokken.