@Anja-en-Noud

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Fijne camping om langs de Loire te fietsen! Naar Blois is ongeveer 4km. Goed om te fietsen is naar Chambord en Cheverny om de kastelen te bezoeken! Net sanitair en prima plaatsen. Jammer dat de wifi alleen bij de receptie is. Snackbar met simpele maaar lekkere gerechten. Wij hadden geen last van de drukke weg die erlangs loopt!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wij waren hier een paar weken geleden op aanraden van een echtpaar, dat hier al 20 jaar kwam! Dat wilden wij ook wel eens meemaken. Je moet een beetje door de rommel heenkijken die je her en der aantreft. Maar wat een gezellige camping!! Er kan en mag eigenlijk alles. Ze organiseren hier ook fietsweken. Die wordt afgesloten met een gezellige bbq. Het dagelijkse borreluurtje is ook heel gezellig! Echt een aanrader!! We komen zeker nog eens terug!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Hele leuke camping met vriendelijke Nederlandse eigenaren ,Jan en Jacqueline. Heb je een probleem, ze lossen het voor je op. Prima, net sanitair! Wij waren hier in mei. De fietsweek, die zij organiseren, zat vol. Maar omdat er een echtpaar zich afgemeld had, mochten we alsnog meedoen. Mooie fietsroutes in het heuvelachtige landschap ! Ook het borreluurtje was altijd gezellig!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wij waren hier in mei. Zijn 6 dagen gebleven. Een mooie camping. Heel vriendelijke Engelse eigenaren! Net sanitair. Heel warm water! En een fantastisch restaurant, waar je heel lekker kunt eten! Mooi fietsen langs het kanaal.

Prima CP. Ruim opgezette plaatsen. Sanitaire voorzieningen zijn prima en worden goed onderhouden Petra komt elke avond een praatje maken en is geïnteresseerd in hoe je dag was. Het gaat er heel gemoedelijk aan toe. wij hebben binnen geen last van muggen gehad, dankzij een apparaatje wat je in het stopcontact steekt. Een extra service van de eigenaren. De CP is zeker een aanrader! Gr. Noud en Anja van den Borne uit Reusel.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Van 1 tot 5 juni hier geweest. Prachtige rustige camping tussen de perenboomgaard. Vriendelijke ontvangst. Door corona geen gebruik van de sanitaire voorzieningen kunnen maken. Bij de afwasplek handzeep en ontsmettingsmiddel, om alles hygiënisch en schoon achter te laten Alles zag er keurig netjes uit. Een aanrader. Nog een tip: neem zeker een paar flessen eigengemaakte perensap mee!

Alles is inderdaad al gezegd. Hele mooie rustige camping. Heel gastvrije en vriendelijke eigenaars. Wij werden verwelkomd met een kop heerlijke soep. Deze eigenaars verdienen echt meer klandizie!

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Leuke camping . Zee op 300m . Hele vriendelijke eigenaar. Was erg behulpzaam toen wij problemen hadden met onze koelkast. Ideale ligging voor een bezoek aan Hyxra.