@AnnTeun
mooie camperplek in natuurgebied bijna aan het strand. zonder voorzieningen.
Ontzettend vies bruin drinkwater.
afgelopen nacht hier gestaan, heerlijk rustig
Prima camperplek vlakbij mooi ruim strand. lekker rustig geslapen. Geen voorzieningen behalve afvalbakken. gratis.
Leuke camperplek direct aan het water. Altijd wat te zien op de rivier. Geen voorzieningen, wel een afvalbak. prijs € 11,10
Mooie plek op het parkeerterrein bij de molen. Schitterend uitzicht en lekker rustig. We betaalden € 5,00 En de spekkoek in het restaurant is ook heerlijk. We komen graag een keertje terug.
Wat een zooitje, is de eerste indruk. Iemand gezocht om bij te betalen, maar niemand gevonden. We zijn weggegaan, niet voor herhaling vatbaar.
Mooie gratis camperplaats. Goed onderhouden. Je kunt je afval kwijt en banden op spanning brengen. Je hoort wel verkeer, maar absoluut geen overlast. Je mag 24 uur staan.
We wilden op de camperplek bij de sporthal een nachtje staan, maar sinds kort heeft de sporthal 100 bewoners uit Ter Apel. We konden niet zo goed tegen al deze belangstelling voor ons en onze camper. We zijn snel doorgereden. Jammer was een fijne plek.
Wij zijn niet zo positief over deze camping. Camperplek wordt aangewezen, in ons geval op een van de steile terrassen met erg smalle en steile toegangsweg.Het gaat allemaal maar net.Maar erg ontspannen is het niet. De camperplek kostte € 26,00 incl.(10,00)stroom, we voelden ons een beetje bedonderd.Beslist geen plek voor mensen die slecht ter been zijn.
Geen faciliteiten, servicestation op 50 meter afstand. De weg oversteken en je hebt een geweldig uitzicht. Op 300 meter afstand een gratis kabelbaan(gondel) naar de benedenstad. € 8,00 voor de ruime camperplek. 2 nachten gebleven.
2 dagen hier gebleven, mooi uitzicht. Lozen toilet gaat prima, drinkwater tappen naast toilet is niet aan te raden. prijs is € 11,00+€ 1,10 toeristenbelasting per nacht.
Prima overnachtingsplek met mooi park. De camperplaatsen speciaal voor de campers worden volgezet door auto’s.
Fijne camperplaats in mooie omgeving. Rustig gestaan. €5,00 in een enveloppe doen in een kastje.
Mooie ruime camperplaats met veel plekken. schone toiletten en alle faciliteiten behalve douches. Goed geregeld,rustig en dat voor € 5,00
Goede camperplek voor 1 overnachting, heerlijk rustig geslapen. En gratis stroom! Winkels op loopafstand.
Sitecode: 20873
Bijzonder vriendelijke ontvangst. Mooie schone camperplek 100 kr. douche en toilet aanwezig. We konden jammer genoeg maar 1nacht blijven.
Goede camperplek aan het water zonder voorzieningen. De weg er naar toe bestaat uit grind en diepe kuilen en plassen. Dicht bij Ebeltoft.
Vieze bedoening, onduidelijk aangegeven.
Verrassend mooie camperplaats, rustig en schoon.Electra,schoon water ,afvalbakken en vuil water afvoer aanwezig. Schone toiletten en fijne douche.we betaalden 120 konen. De winkel is zeker een bezoek waard. Heel mooie streek-artikelen .
Wat een belachelijk dure manier om toeristen te trekken. Parkeerkosten zijn extreem, je kunt alleen via creditcard of via een app. betalen. Geen V-pay. Parkeerterrein was afgeladen vol. en op het strand een gekrioel van mensen! Eenmaal gezien en nooit weer.
De wandelende duinen zijn zeker een bezoek waard. Indrukwekkend mooi natuurgebied. De vele campers en auto’s maken het minder leuk, en ook onrustig snachts.Overdag is het afschuwelijk druk , ‘s avonds is er parkeergelegenheid genoeg. Met de vele bezoekers zijn helaas de toiletten niet schoon te houden.
Wat een geweldige ervaring zo op het strand rijden met de camper en overnachten. Bij strandopgang zijn sanitaire voorzieningen en overal op het strand staan prullenbakken. We werden op de zondag ook nog getrakteerd op een vliegshow waarbij de vliegtuigen op het strand landen.
Hier kun schoon water nemen, vuil water kwijt, chemisch toilet legen. Vuil weggooien en uitrusten. Ontzettend goed geregeld, kon dit in Nederland ook maar zo!
Knusse niet al te grote gratis camperplaats aan het fjord. Aan de overkant van de weg kun je zwemmen, buitendouche en toilet zijn ook aanwezig. De herrie van langsrijdend verkeer viel ons reuze mee.
Sitecode: 11922
Camperplaats aan de haven. Wel erg druk . Toiletten, douches, stroom en water aanwezig. ook lozen chemisch.toilet. Wij betaalden 150,00 kronen excl. stroom en douche. Voor 10.00 moet je vertrekken en is het in de file staan voor lozen afval,sani enz.
Rustig gelegen fijne, nette camperplaats. Geen voorzieningen. Wel picknicktafels aanwezig.
Kleine camperplaats met toilet en vuurplaats aanwezig. Leuk??? Dat ligt er aan! In ons geval vonden we het vervelend dat een grote groep Denen/ofzoiets de stookplaats /parking volledig in beslag nam. Herrie en rookoverlast, toen werd het minder leuk.ligging is fantastisch.
Prima camperplek, dichtbij strand en zwemplek in de haven met buitendouche en toiletten. leuk om te kijken bij de waterskibaan. (daar ook zeehonden gespot).
Heerlijk overnacht, leuk om naar het opkomende tij te kijken. Superplek, gratis met mooi uitzicht. geen voorzieningen.
Mooie rustig gelegen gratis camperplaats met schone toiletten. Klein rustiek plaatsje en een bijzondere kerk. Prachtige fresco’s heel indrukwekkend. In kasteeltuin mag met vrij wandelen.
Mooie camperplek, bij openluchtmuseum en park. heerlijk rustig. fijn dorpje met genoeg winkels.
Prima camperplek zonder voorzieningen bij Schenkenschanz. Heel rustig,afgelegen en je kunt er mooie wandelingen maken.
Prima Camperplek om Zutphen te bezoeken (loopafstand). € 12.70 per 24 uur. electra en water via de aan/uitapp. Wij vonden de overnachtingsplek redelijk rustig.
Reserveren ging makkelijk. Prima camping met goed sanitair. leuke speeltuintjes en zwembad.Vriendelijk personeel. Voor 3 overnachtingen € 88,00 +kaart voor slagboom borg €35,00 retour bij vertrek.
Parkeerplaats bij de jachthaven van Hoorn. Loopafstand van het centrum.Sanitair en douches zijn netjes. Het is even zoeken waar de faciliteiten zijn. Betalen kan bij het havenkantoor.Kosten voor 2 nachten € 45,60
Ligging van de camping om Enkhuizen te bezoeken is prima! We hadden via de web-site geboekt en betaald, bij aankomst in de middag niemand aanwezig en ook de dag erna niemand gezien. Hele smalle doorgang naar de camping toe, niet prettig met een camper. De velden zijn erg drassig. Wij hebben geen gebruik gemaakt van sanitair en elektra. ‘s avonds veel overlast gehad van het gedreun van harde basgeluiden. Het bedrag van € 24,50 is veel teveel.
Wat een mooie plek zo midden in de natuur. Er zijn jammer genoeg maar 4 camperplekken, dus het is geluk hebben om een camperplek te bemachtigen. Heel idyllisch zo aan de rivier. Prachtig om te wandelen en natuurlijk Slot Loevestein. Het Slot is de moeite waard om te bezichtigen. Men moet wel goed ter been zijn vanwege de steile trappen.
prima camperplek om Harderwijk te bezoeken! € 11,00
Vannacht hier overnacht, prima rustige plek. Jammer dat er geen afvalbak staat. En als er faciliteiten waren dan was het helemaal een topplek. We hebben heerlijke gerookte forel gekocht bij de winkel. Een aanrader! € 6,00 voor de plek.
Enige Camperplek was bezet. Geen leuke plek zo voor de ingang van de sporthal.
Mooi aangelegde camperplaats met ruime staplaatsen, centrum en winkels,bakker om de hoek. € 8,00 electra, water en afvoer chemisch toilet aanwezig.
fijne camperplek als je zelfvoorzienend bent! je kunt wel afval kwijt, schoonwater tegen betaling krijgen. toilet legen. Er is zelfs een wijnautomaat! Zwembad dichtbij.Bushalte naar Zell bij de ingang camperplaats
Mooie camperplekken direct aan de moezel. Ook zijn er voldoende (schone) toiletten aanwezig. Er vertrekt van de parkeerplaats een rondvaartboot. Prima geregeld.
Ook vannacht weer hier gestaan, prima plek. Wel druk met voetballers, maar ja het is naast een sporthal en dan kun je dat verwachten.
Vrijdagmiddag aangekomen, geprobeerd Doesburgkaart op te waarderen om te betalen:was afgesloten! Telefoonnummer op de website gebeld: bestaat niet! Telefoonnummer van de havenmeester gebeld: neemt niet op! Tussen 16.00 en 18.00 uur zou er een Havenmeester aanwezig zijn: Niet dus! we konden nergens betalen. Dit voelde echt niet fijn. Heel erg slecht geregeld.1ster voor de mooie plek.
Sitecode: 20940
Fijne camperplaats met mooi uitzicht op het kasteel.We komen hier ieder jaar wel een keer op doorreis. Mooie omgeving en leuk dorpje. Helaas dit keer storm en regen.
prima camperplek zonder voorzieningen bij leuk dorpje. Wij staan hier wel vaker als we Deventer bezoeken.
Ruime makkelijk toegankelijke camperplaatsen op het parkeerterrein zonder faciliteiten. Douche en toiletten zijn in het havengebouwtje aanwezig, dit is wel een stukje lopen. mooie ligging aan de rand van het centrum en als je wat lawaai voor lief neemt van het verkeer en s’avonds wat luidruchtige jeugd is dit een prima plek voor € 10,50. We hebben er 3 nachten gestaan.
Mooie locatie dicht bij de stad en supermarkt. € 15,20 excl. stroom is niet goedkoop en een lange kabel is nodig.. Wel zijn het toilet en de douches goed toegankelijk en ook geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Evt. wat overlast van het parkeerterrein en startende auto’s er naast. Later op de avond is het rustig.
Wat een leuke camperplaats! Mooi aan de moezel. Prijs € 10,00 excl. stroom. Vriendelijk en Simpel.
mooie camperplaats, met mooi uitzicht, leuk stadje. prijs € 14,00 WiFi , water € 0,10 per 10 liter. afvoer voor vuil water en toilet. Camperplaats loopt al vroeg vol. Wij zijn 4 nachten gebleven.
Als camperplaats van € 19,00 euro viel hij ons wel tegen. Je staat op een parkeerterrein naast de weg. Ook komen er regelmatig treinen langs. Het aantal plaatsen bij het water is erg beperkt. Het is redelijk ver lopen om je sanitaire toilet te legen of om naar de douches en toiletten te gaan. Voor stroom vroeg men € 4.00 en laat die er nou s-nachts mee uitscheiden! We wilden langer blijven maar zijn na 1 nacht maar vertrokken.
Prima parkeerplaats overdag om Cochem te bezoeken. Overnachten is minder! De overlast van het verkeer dat tot laat doorgaat hoor en ruik je. Gratis parkeren van 19.00-8.00 uur.
van 21/9 tm 23/9 op deze camperplaats gebleven. per nacht €13,50 exl. stroom. douchen kost € 2,00. Wij vonden het erg massaal en te weinig faciliteiten voor de vele campers. Maar wel een vriendelijke ontvangst en goede ligging om saarburg te bezoeken.
mooie camperplaats aan het water. mooi goed onderhouden camperplaats en dito sanitairgebouw. Via een mooi wandelpad is het centrum van Vianden makkelijk te bereiken. All-in prijs per 24 uur € 22,00. Echt een aanrader we zijn 2 nachten gebleven.
we hebben hier 3 nachten overnacht. prachtig uitzicht! je kunt kiezen voor stroom en de toilet legen, verder geen faciliteiten.
Sitecode: 19136
we waren niet welkom, geen campers. doorverwezen naar camperplaats Vianden
3 nachten met 2 campers gestaan op de camperplaatsen dichtbij het zwembad. Het is ons prima bevallen en de kleine meid kon heerlijk zwemmen. De camping ziet er goed onderhouden uit. wij komen zeker nog een keer!
prima kampeerplek geen voorzieningen aanwezig, maar heerlijk rustig en een leuk dorpje.
mooi aangegeven plaatsen met prachtig uitzicht. Een aanrader.
het was wederom prima! schoon sanitair en een heerlijke warme douche. tot een volgende keer.
Mooie goed verzorgde camperplek . Schone douches en toiletten. Op loopafstand van recreatieplas Bussloo. We komen zeker terug.
Het was weer een heel prettig verblijf bij jullie, tot de volgende keer!
Mooie omgeving en prima plek om te verblijven. wij vonden de combinatie en de aanwezigheid van maar 1 douche/toilet niet erg prettig en onfris. Veel te weinig als er meerdere mensen gebruik van maken. Erg jammer een tweede aparte toilet en douche zou veel meerwaarde geven.
Prima ruime camperplek om te staan voor € 9,70 incl. stroom. Dicht bij de binnenstad stad Arras. 1 toilet en 1 douche aanwezig.
Sitecode: 19259
Parkeerplaats van de gemeente om te overnachten. Geen faciliteiten behalve om vuil water en toilet te lozen. Verder een prachtige plek om te staan als je zelfvoorzienend bent. Vlakbij het strand, erg gewild dus snel vol.
rustige boerderijcamping, schoon sanitair en douche, heel basic. vriendelijke eigenaren. We zijn 3 nachten gebleven.
prachtige camperplek om te staan. Mooi uitzicht op Mont saint Michel. Geen douche/toilet of WiFi aanwezig. Wel vers brood te bestellen voor de volgende ochtend.
vriendelijke ontvangst en mooie locatie. schoon sanitair. ruime camperplekken. we hebben genoten van het uitzicht.
Het voelde als een parkeerplaats voor Campers, weinig sfeer. Je kunt er niet afwassen en een toilet en douche waren afgesloten. plaats met elektra en 2 personen douchen kost € 17,00.
Vriendelijke ontvangst, Sanitair netjes en ruim. Ruime camperplekken. Met het warme weer hadden we wel veel overlast van vliegen.
vriendelijke ontvangst, fijne plek om te staan, met prima uitzicht. En het hamburgermenu van de eigen koeien smaakte uitstekend!