@Anna.61
Heerlijke camping. Ruime plaatsen, eenvoudig maar schoon sanitair, centrum en Intermarché op loopafstand. Heerlijk om met de honden te wandelen. €19,50/nacht, inclusief elektra. Honden gratis. We zijn hier 4 nachten gebleven.
Prachtige plek met een fantastisch uitzicht op het dal, vriendelijke eigenaren, goede uitlaat mogelijkheden voor honden en heerlijk eten in het Gasthof. We zijn hier 2 nachten gebleven.
Super plek! Prachtig terrein, rust, ruimte, lieve mensen. We voelden ons zeer welkom! We komen zeker nog eens terug!
Rustige camperplaats, heerlijke wandelmogelijkheden, vlakbij een stuwmeer. Lozen toilet en grijs water, toilet aanwezig, gratis WiFi. Prima plek voor 1 of meerdere nachten.
Vriendelijke ontvangst. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Heerlijke warme douche. Op loopafstand van de stad en een grote supermarkt. Aan een park waar je heerlijk langs het water kunt wandelen. Prima!
Heerlijk plek op de oude tennisbanen! Rustig, op loopafstand van nette openbare toiletten. De epicerie en de boulangerie zijn ook op loopafstand. Je kunt je afval kwijt en je zit vlakbij de A63. Er is geen mogelijkheid om te lozen of water in te nemen.