@Anne-en-Klaske

Betrouwbare reviewer

2013

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

weer even een paar nachten hier gestaan, altijd heel prettig. Weer een leuke proeverij gehad met veel informatie. Dank jullie wel voor deze prachtige camperplaats!!

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Prima camperplaats.....het is op dit moment erg druk maar wij horen niks. Dus wij snappen dat klagen niet! En de douche zonder verwarming?? je kunt heerlijk in je warme camper douchen!! Dus fijne plek om te staan.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Wat zijn we hier vriendelijk behandeld en hebben we héérlijk gegeten, de rode wijn was zo lekker dat we een fles hebben gekocht. Met locals ontzettend leuk gekletst en wat gedronken, een onvergetelijke ervaring!!! héél erg bedankt.

Een locatie beoordeeld12 maanden geleden

Weer een paar dagen in Arbeca gestaan, wat prachtig fietsen en wat een fijne plek. Ook de eigenaren erg vriendelijk en behulpzaam. Natuurlijk wijn gehaald!!! dat is de bedoeling van het hele concept, hoorde van de zoon dat er nog teveel mensen gratis staan en zo wegrijden.....SCHAAM JE!!!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

zoals al vele malen gezegd, prima C.P. Zeer vriendelijke eigenaren en de mooiste fietsroutes en wandelroutes in de buurt. Weer genoten!!!

Bavaria 14... volgende keer even goed je coördinatie nakijken, hij moet n.l wel op west staan!!.... Wij zijn héél erg hartelijk ontvangen door Alex en zijn vriend Nico, die kwam even later met een schaaltje honing"HEERLIJK"!! Wij vinden dit een prima plek en veilig achter een hek. Ja er zijn honden maar dat is in heel Spanje zo.

N.K.C...Jullie zijn zeer slordig in het updaten, geen wonder dat mensen in Frankrijk steeds vaker kiezen voor PASS' ETAPES.!!!!

Dit is en blijft een superplaats! Elke cp eigenaar kan een voorbeeld nemen aan deze plaats! Ik wou dat alle cp in NL er zo uit zien!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Nu nog 5 sterren maar als mensen blijven doorgaan met campers op plaatsen zetten waar het niet hoort, kunnen we straks geen ster meer geven... Ten eerst zijn er mensen die aangeven dat je ook rustig op het gras kan staan, of op de weg!! en dan diegenen die hem rustig en soms met hulp van een domme Nederlander op het service plek zetten. Mensen waar zijn we mee bezig!!! op deze manier help je alle C.P's naar de kloten. Hou je aan de regels!!!!!!

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

zijn hier in 2019 op de heen en terug reis geweest, dat was de reden om hier weer heen te gaan. En hoewel wij nooit ergens lang staan zijn we nu gebleven, en tot nu toe bevalt dat prima. Vriendelijke eigenaar met zoon die leuke dingen bedenkt voor de camperaars en heel behulpzaam zijn. mooi fietsen en naar het beeld wandelen op de berg is ook erg mooi!! Alles in de buurt, wat wil je nog meer.

Wat een vriendelijk welkom op deze prima C.P. Wij verstaan niet veel Spaans maar de eigenaar vertelde alles over zijn nieuw te bouwen casa en de verdere plannen die hij heeft. Alles heel goed voorelkaar!!!👍

mooie plek om te staan, lekker rustig.

prima plek, vriendelijk personeel dat goed Engels spreekt. Een plek om vaker te stoppen!!👍

mooie plek, alleen opletten!.. je mist de ingang snel.

Mooie plek om een paar nachten te staan, maar fietsen is niet zo prettig, in het hele dorp kleine keitjes....en natuurlijk flink klimmen. Maar om een paar dagen uit te rusten, heerlijk!!

Rustig geslapen, maar het is inderdaad uitgeleefd. Jammer !!!!!

Mooie C.P alles aanwezig, prachtig fietsen!!

Wat een prachtig plekje, na een lange rit kom je hier tot rust met een schitterend uitzicht!!

Wat een leuke C.P voor op doorreis... stroom, water, legen en vullen en dat alles gratis!!. Vlak bij een klein centrum met een super goede pizzeria!!.. bedankt "Le Vaudreuil"!!!!!

Wat een fijne plek om te staan, alles bij de hand en vriendelijke ontvangst. Jammer genoeg moesten we eerder weg dan gepland! We komen zeker terug om onze fietstochten af te maken, Hartelijk bedankt voor jullie prettige ontvangst...👍😀

Weer een kleine week bij Fam. Berenpas gestaan. Wat een superplek is dit toch!! Weer prachtige fietstochten gemaakt en genoten van de rust. Alles wat een ECHTE camperaar nodig heeft is er en alles op basis van vertrouwen!!! Héél erg bedankt.

Ff voor Frank en Linda! Kijk goe in je camper rond er zit vast wel ergens een WC!

Leuke minicamping maar let op!!! Er staat... €20,00 inclusief belasting, dit klopt niet!! er komt per nacht voor 2 pers. €3,70 bij. Beetje jammer dit.....🤨

prima plek met alles en meer dan je origineel als camperaar nodig hebt. (wc en douche)

camperba2021 moet ff goed rondkijken in zijn camper er zit vermoedelijk een douche en toilet in dus geen sanitairgebouw nodig je bent toch een camperaar?

mooie plek, dicht bij winkels...... min puntje, je kunt niet even een gieter water tanken!! dus als de tank leeg is maar weer verder.

De camperplaats op zich is niks mis mee, alles prima en niet duur. Maaar.....het is voor de echte camperaar géén C.P omdat er vaste bewoners zijn en plekken die dagen worden gereserveerd. Een C.P in naar mijn mening een plek om een tijdje te staan en dan deze mooie plaats ook aan andere camperaars te gunnen!! Verder is alles aanwezig en schoon, dikke pluim voor de beheerders..

Wat een super plek!!! alles is er wat je als camperaar nodig hebt. Vriendelijke ontvangst met een schaaltje eieren, en een UITZICHT!!! prachtig!!.......Nu de fietsroutes nog ontdekken..... hebben er zin in!!

wat een geweldige plek, we hebben hier weer met plezier enkele dagen gestaan. Het is dat we voor een paar zaken terug moesten maar we komen zo snel mogelijk terug!!!😀

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Prima camperplaats, alles wat je als "echte camperaar" nodig hebt is er, prachtige omgeving om te fietsen en vlak bij de winkels, en dat voor die prijs!!!👍

Sitecode: 52012

Een prima plek voor een paar dagen, winkels op 3 km. Alles aanwezig en een zeer vriendelijke beheerder die erg zijn best doet om je alles uit te leggen.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

mooie cp met ruime plaatsen en vriendelijk personeel. nieuwe toiletten en douches en zonder muntje!! wasmachines 2 en een droger! Wij komen weer!!

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

We zijn zeer vriendelijk ontvangen door Brigitte en het is een prima C.P aan één kant de bergen en aan de andere kant de zee. om een reservering te maken belden we het nummer wat hier aangegeven staat, dat klopt dus niet meer, we hebben een mail gestuurd en zo is het toch nog goed gekomen. De mobiele nummers van hen zijn: Brigitte: +34659030746 Sascha: +34669730092 hoop dat jullie daar iets aan hebben.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

We hebben hier 3 fijne dagen gehad, voor ontspanning en rust is dit de ideale C.P De eigenaren waren zeer vriendelijk en behulpzaam...alles dik in orde!!! voor ons een plek om terug te komen. Anne en Klaske Topma.

Gewoon fijne plek om te overnachten en heerlijk te eten ri het zuiden. waren hier begin 2020 net voor de corona perikelen. Gaan binnenkort weer ri zuiden en gaan hier dan weer overnachten en eten!!

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Wat een fantastische plek met fantastische mensen, het was de eerste keer voor 1 nacht, maar we komen zeker terug en dan iets langer. Hebben heerlijk gegeten voor een zeer redelijke prijs!!

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Een prachtige plek, heerlijk fietsen en wandelen en alles is aanwezig....Wat wil je nog meer. We komen dan ook regelmatig terug en blijven dat doen zolang we gezond zijn.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Alles wat een camperaar nodig heeft is hier aanwezig. Ronda op loopafstand. Als je echt iets heel lekker en leuk wil meemaken ga dan naar de tapas locos. Verder zeg ik niets gewoon reserveren en doen!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zo moest elke CP zijn dan zou er niemand klagen!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

mooie plek voor een nacht, heerlijk gegeten bij El Grill Del Celler.....prima bakker in Peralada!!

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

prachtige plek om te wandelen, in het dorp is een spar winkeltje dat werkelijk alles verkoopt. Ook zijn er genoeg plekken om lekker te eten, Lidl en andere supermarkten op 6 km.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Prachtige plaats aan het strand, hou het a.u.b netjes dan mogen we er mss. blijven staan. Er staat wel....."verboden te parkeren". Een leuke plaats met restaurants en een Spar winkeltje waar echt alles is!! A en K.

nieuwe eigenaar op restaurant, prijs menu del dia nu €15.00..... de stroompaal is weggehaald en de omgeving doet minder verzorgt aan!! Wij rijden de volgende keer door.

Zeer fijne plek om te staan, leuke beheerder die engels spreekt. Heel leuk om de vestingstad te bezoeken.... oh ja vergeet niet om daar te eten het is super lekker en verser krijg je het niet, een compleet menu voor € 19,50. Wij komen zeker terug!!!

Mooie CP. Heerlijke wijn en leuk om even rond te fietsen. In het dorp is een bakker en een pizzeria met lekkere pizza's en in Laudun is een Super U en dat is maar 6km op de fiets ....... Wij komen zeker terug.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

Wij stonden hier in 2013 op een aparte plaats voor de ingang van de camping. De prijs was toen 10 euro per nacht voor camper en 2 personen. Geweldig mooie omgeving om te fietsen en te wandelen!