@Anne-en-Klaske
- 2013
April 2026
Vriendelijk ontvangen, prachtige C.P. héél goed onderhouden. Prima sanitair dus heerlijk douchen!!
weer even een paar nachten hier gestaan, altijd heel prettig. Weer een leuke proeverij gehad met veel informatie. Dank jullie wel voor deze prachtige camperplaats!!
Prima camperplaats.....het is op dit moment erg druk maar wij horen niks. Dus wij snappen dat klagen niet! En de douche zonder verwarming?? je kunt heerlijk in je warme camper douchen!! Dus fijne plek om te staan.
Wat zijn we hier vriendelijk behandeld en hebben we héérlijk gegeten, de rode wijn was zo lekker dat we een fles hebben gekocht. Met locals ontzettend leuk gekletst en wat gedronken, een onvergetelijke ervaring!!! héél erg bedankt.
Weer een paar dagen in Arbeca gestaan, wat prachtig fietsen en wat een fijne plek. Ook de eigenaren erg vriendelijk en behulpzaam. Natuurlijk wijn gehaald!!! dat is de bedoeling van het hele concept, hoorde van de zoon dat er nog teveel mensen gratis staan en zo wegrijden.....SCHAAM JE!!!
zoals al vele malen gezegd, prima C.P. Zeer vriendelijke eigenaren en de mooiste fietsroutes en wandelroutes in de buurt. Weer genoten!!!
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
Bavaria 14... volgende keer even goed je coördinatie nakijken, hij moet n.l wel op west staan!!.... Wij zijn héél erg hartelijk ontvangen door Alex en zijn vriend Nico, die kwam even later met een schaaltje honing"HEERLIJK"!! Wij vinden dit een prima plek en veilig achter een hek. Ja er zijn honden maar dat is in heel Spanje zo.
N.K.C...Jullie zijn zeer slordig in het updaten, geen wonder dat mensen in Frankrijk steeds vaker kiezen voor PASS' ETAPES.!!!!
Dit is en blijft een superplaats! Elke cp eigenaar kan een voorbeeld nemen aan deze plaats! Ik wou dat alle cp in NL er zo uit zien!
Nu nog 5 sterren maar als mensen blijven doorgaan met campers op plaatsen zetten waar het niet hoort, kunnen we straks geen ster meer geven... Ten eerst zijn er mensen die aangeven dat je ook rustig op het gras kan staan, of op de weg!! en dan diegenen die hem rustig en soms met hulp van een domme Nederlander op het service plek zetten. Mensen waar zijn we mee bezig!!! op deze manier help je alle C.P's naar de kloten. Hou je aan de regels!!!!!!