@Anneke&Fred

8m
Integraal
Bezit

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

De politie heeft ons weggestuurd van de busparkeerplaats, er is nu nieuwe belijning aangebracht. Parkeren kan wel direct achter het vvv kantoor in het midden. Daar sta je ook prima en dicht bij het strand!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

We hebben hier een rustige nacht doorgebracht. Het service station werkte prima, met dank aan de gemeente.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wat een fijne plek om te staan, het uitzicht is magnifiek en je kunt hier fijn wandelen! Een aanrader!

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Prima plaats voor een overnachting, een aanrader als je op doorreis bent!

Een fijne en rustige plaats. Je meld je aan in het restaurant en je krijgt een plekje toegewezen als je stroom nodig hebt. Het uitzicht over het meer is leuk en je wordt wakker door de vogels!

Deze camperplaats is prima, ook als je langer bent dan 7 meter. Er stonden wel 20 campers rondom de cp en het werd gedoogt door de passerende politie.

Wen prima plaats en rustige plaats als je op doorreis bent. Het strand is op 5 minuten lopen!

Wat een fijne plek om te overnachten, zeker een aanrader!

Wat een fijne en rustige plek, je kan er heerlijk wandelen. Iets voorbij de cp kan je het brede strand op, je kan zelfs de Engelse kust zien. Een aanrader!

Wat een top plek! Ja, het is druk in augustus,we vonden ‘n prima plek mèt electra èn een mooi uitzicht op het meer. Je kan hier fijn zwemmen. Een aanrader! 😁

Een toplocatie aan de Saõne, ruimte en rust en af en toe een passerend bootje! Een aanrader!

Vriendelijke ontvangst en een fijne en rustige plek! Echt een aanrader! 🙂

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

We werden bij de hek van de ingang hartelijk ontvangen door de eigenaar. Hij liet ons de overnachtingsplek zien en zei dat onze hondjes los mochten lopen. We hadden een rustige nacht in een prachtige omgeving, een aanrader!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Dit is een plek om terug te komen, Harlingen is een interessante stad en er is genoeg te zien, ook vanuit de camper. Stroom is inclusief en dat is helemaal fijn! 😊

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Wat een geweldige locatie, vriendelijke eigenaren en heel gemoedelijk. Een plaats om terug te komen!

Sitecode: 20290

Dit is een fijne camperplek en het plaatsje is zeker een bezoekje waard, met uitzicht op de Aa!

Sitecode: 72035

Wat een fijne camperplaats!!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Wat een fijne camperplaats, er is genoeg te zien en te doen in Le Tréport! Een aanrader!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Een echte aanrader! Alles bij de hand, zowel gratis als betalen! Een prachtige omgeving om te wandelen of te fietsen! Top!

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Een prima plaats voor een overnachting, jammer dat er geen vuil container staat, we nemen het vuil maar mee.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Alles is aanwezig wat een camperaar nodig heeft, een aanrader! Zeker 5 sterren waardig!

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Het is een mooie , rustige en nette camperplaats aan de Maas, een aanrader!

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Wij hebben hier prima gestaan op 22/2, je kan hier prima wandelen en je boodschappen doen. Voor €1,- heb je urenlang stroom. We hebben hier rustig geslapen.

Deze plek is prima! 👍🏻

We kwamen hier ‘s avonds aan en de volgende dag bleek wat een enorme parkeerplaats dit is. Er parkeren hier locals en er staan campers in “winterstalling”. Het is een prima maar wel een wat drukke plek omdat er veel verkeer voorbij rijdt. De omgeving is prachtig!

Een prima plek om te overnachten en om al je services te doen!

Prima plek om te overnachten!

We hebben hier 2 nachten prima gestaan, de nachten waren rustig. Je loopt zò het gezellige stadje in!

Wat een fijne camperplek om te overnachten op doorreis! Top!

Wat een ruimte heb je hier! We stonden hier met zo’n 40 campers. Er zijn genoeg bakken voor huisvuil en als je zelfvoorzienend bent dan is dit een hele fijne en rustige plek!

Wat een fijne plek! Veel ruimte en genoeg bakken om je huisvuil in te doen. Het oude centrum is zeker een bezoekje waard!

Prima plek voor 1 nacht, er zijn 6 grote plaatsen beschikbaar. Zonder speciale munt, verkrijgbaar bij de benzinepomp, kan je wel je cassette en je vuil water tank legen. Er staan 2 grote vuilnisbakken en ja, ‘s nachts is het rustig.

Een uitstekende locatie om te staan en te overnachten. Een munt voor 12 uur stroom koop je bij de kassa à €2,- Je kan de kolenmijn bezoeken en prima wandelen. Er zijn 2 loosplaatsen, alles is aanwezig! Een aanrader!

Eenvoudige maar prima locatie om te overnachten naast het mooie Slot en het park. Je kan hier fijn met je hond wandelen!

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Een prima plek om te overnachten.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Een hele fijne landelijke plek met behulpzame eigenaar! Verse eitjes te koop en je kan heerlijk wandelen in de omgeving, een aanrader.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Prima plek voor een overnachting!

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

Wat een fijne en rustige plek om te staan naast een parkje waardoor je door de vogels gewekt wordt. Het sanitation deed het ook, er zijn nu geen jetons nodig, maar dat kan mogelijk veranderen.

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

Een prettige plaats om te staan! Je loopt er zò de oude stad in en dat is zeker een bezoekje waard! Wij waren er op 26/2 en de vele oooievaars waren druk in de weer met hun nesten, geweldig! Er is een wasserette vlakbij en een Dia.

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

Een aanrader! we stonden er alleen, maar dichtbij in de ‘kazerne’ van de brandweer was ook iemand. In de luwte van de wind gestaan en het bijzondere plaatsje Canjáyar bekeken, een aanrader! Alle service is aanwezig, goed geregeld.

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

Naast de originele camper plaats waar je niet meer op kan komen, kan je op de parkeerplaats van het restaurantje staan. Max 2 dagen, de politie controleerd a.d.h van de kentekens. Een prima alternatief!

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

Dit is een aanrader, rustige locatie, prima wandelgebied en een prachtig uitzicht! Er staan vuilnisbakken, meer niet. Een plek om terug te komen.

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

Wat een fijne plek om de mooie stad Cadiz te bezoeken. Ja, er zijn geluiden van de containerhaven achter de parkeerplaats, maar voor ons maakte het niet uit. Goed kunnen slapen. Ticket bij de portier aan de kassa betaald, het speciale tarief voor campers is nog steeds €3,10. Top!

Een locatie beoordeeldongeveer 5 jaar geleden

Wat een fijne en rustige plek om te staan. Uitzicht op strand en zee en een speeltuintje. We stonden hier alleen, een aanrader!

Prima rustige plek, ga wel op de parkeerplaats staan, want de gemeentecontroleurs kwamen tot 2x langs en deelden bekeuringen uit als je in het gras stond! Men komt hier nu graag om met de waterscooter de Rijn op te gaan. Kleine prullenbak aanwezig.

Als je de watertank wilt vullen en je vuilwatertank wil legen, dan kan dat hier. Bij het cafè erachter koop je 1 munt à €1,- Prima geregeld!

Wij staan op CP nr.3, de ruime plekken zijn afgezet dmv rood/wit lint. Geen voorzieningen, geen verlichting. De CP stond helemaal vol! Betalen met de bankpas, €10,- prima als je op doorreis bent.

Wij stonden aan de zijweg, daar sta je niet onder de bomen. Er staat een bord “verboden in te rijden” maar je mag er wel staan met de camper, rara hoe zit dat. De weg gaat aan het eind over in een fiets/voetpad, wellicht is het daarom. Er is verlichting, een afvalbak en natuurlijk een betaalzuil. Kost €7,- voor 24 uur, betalen alleen met muntgeld. Prima voor 1 nacht.

Een prima plaats om te overnachten als je op doorreis bent, er is veel ruimte om te parkeren. Je kan hier ook fijn wandelen langs de Rijn. Bij de slagboom pak je een ticket en als je weggaat betaal je bij de automaat bij de uitrijplek. Vooraan kan je de toilet cassette legen en vers water innemen.

Leuke plek, prachtig uitzicht en na 23 uur rustig. Af en toe hoor je de trein, maar het is niet hinderlijk. Je kan hier fijn wandelen in het mooie dorp en genieten.

Wat een fijne plek! Omgeven door groene bergen en op 100 meter het mooie meer! Wat een rustige omgeving om te wandelen en te fietsen. Je kan iets verderop je service voor de camper doen. Geen verlichting, dus ‘s nachts is het donker! Top!

Dit is een prima plek voor 1 nacht, ruimte genoeg om te staan, alleen een prullenbak maar wel een doorkijkje naar het Gardameer. Je loopt er zo naar toe en er is een leuke boulevard met bankjes om over het meer te kijken. Bakker is op 100 meter, een aanrader!

Een prima plek om te staan, genoeg ruimte en ideaal om naar het centrum te lopen wat zeer de moeite waard is! De 2 waterkranen waren afgesloten (1/9) en op de 2 prullenbakken na is er verder niets en dat is prima als je zelfverzorgend bent. Er is goede verlichting en we hebben hier rustig geslapen!

Een ideale plaats om te overnachten als je op doorreis bent, er is zelfs gratis stroom! We hebben er goed kunnen slapen. Op de zuil staan de tijden wanneer je moet betalen, tussen 8 uur en 18 uur. Dagkaart €3,-

Wat een fijne plek! Er gaat rust uit van de mooie omgeving, we stonden hier 2 nachten, idd in alle rust. Vlakbij zijn meerdere fiets en wandelroutes, een aanrader. Ook is er een “beweegplaats” om arm en beenspieren te trainen, erg leuk.

Een mooie parkeerplaats aan de Donau, het uitzicht is fantastisch. ‘s Avonds rijd de jeugd er rond op brommers en met auto’s, maar ze zijn voor 12 uur weg. Het plaatsje Ybbs leent zich goed voor een wandeling!

Wij stonden hier prachtig op de parkeerplaats, het is geen camperplaats, geen bord gezien! Een Duitse man vertelde ons dat de politie ‘s nachts bij je aanklopt om je weg te sturen, dat is helemaal niet leuk! Wij zijn om 19.00uur weggegaan, we nemen geen risico! 😉

De eerder genomen foto’s zijn verouderd, rondom het sani station is bestraat, plek voor 2 campers. Het is op een mix-parking en je kunt in de omgeving wandelen. Voor 1 nacht sta je hier prima!

Je hebt hier een servicestation waar je alles kunt doen, we stonden hier alleen en hadden een rustige nacht. Het centrum is op loopafstand, een must, koop er dan gelijk zo’n heerlijk ijsje!

Prima plaats op een parkeerplaats voor auto’s, er staan geen borden voor campers, maar er is ruimte genoeg! Je loopt zò het stadje in. We hebben hier rustig gestaan.

Een prima plek, een oase van rust midden in de natuur. Gastvrij en voorzien van àlle gemakken. Een aanrader, gewoon doen!

De parkeerplaats voor 12 campers is smal en kort. Er wordt geparkeerd op de pkw plaatsen, totdat de politie komt, dat is niet iedere dag en tegen je zegt òf weggaan òf op de krappe plek te staan, anders riskeer je een bekeuring. De 2 vuilnisbakken waren overbeladen, ook jammer. Maar we geven een dikke 7 vanwege de rust en het geweldige uitzicht naar de Elbe en Slot Sonnenstein! Kom op tijd!

Sitecode: 12080

Prima en rustige plek, je loopt zo het stadje in en in het centrum is veel te zien, een aanrader.

Prima plek voor een overnachting, tegenover honderden campers en caravans voor de verkoop. Stroom €1,- voor 4 uur, je hebt er verder geen service. De bakker hebben we niet gevonden en het lawaai van de snelweg is minimaal.

De 2 camperplaatsen stonden vol, wij zijn tegenover het service station gaan staan, een prima plek met een mooi uitzicht op de Binnenschelde. Laat in de avond kwamen er geregeld auto’s voorbij met luide muziek en toeteren, dat is jammer. Geen politie gezien, ook veel drukte bij de Mac Donald drive inn.

Een hele fijne plek om te staan! Er is veel te zien op het water, je kan er fijn wandelen en fietsen. De beheerder is vriendelijk en het sanitair is netjes. Wij komen zeker nog een keer terug.

Het is een aardige parkeerplaats met uitzicht op de Loire, alleen: er staat werkelijk nergens aangegeven dat het een CP is, helemaal niets! Je kan fijn wandelen langs de Loire en er op ‘n bankje zitten. Helaas kwamen er vannacht jongelui die vlakbij ons tussen 1 en 4 uur muziek luisterden. Dat was minder.

Wat een fijne plek aan de Loire! Een aanrader, sanizuil werkt prima en is gratis. Helaas staat er geen afvalbak bij, dus namen we het afvalzakje maar mee.

Een hele mooi plaats, alle services (gratis) bij de hand bij de sanizuil aan het begin van de camperplaats. Carrefour op loopafstand en het is er rusig. Aanrader!

Prima plek voor 1 nacht, we staan hier alleen. Achter de schuur staan vrachtwagens. Er staat nergens aangegeven waar je met de camper kan staan. We zijn aan de voorzijde van het gebouw gaan staan, daar zijn wat lampen. Mooie omgeving!

Prima plek, je hebt hier de ruimte en het is rustig en netjes verzorgd. Voor €1,- heb je 6/7 stroom! Top!

Mooie cp aan de Maas supermarkt voor de deur en de bakker om de hoek.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Prima plek voor 1 nacht. In de avond veel jongelui met auto’s, gevraagd of ze verderop wilden gaan, geen punt.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Het is een rustige plaats om te staan voor een overnachting en het plaatsje is leuk om te wandelen. De service werkt alleen op munten, maar het is onduidelijk waar je die kan krijgen. Bakker is in de buurt.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Super mooi plaatje de mix plek is prima.komen zeker nog een keer terug.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Mooie schone cp.Leuke plaats om te winkelen.