@AnnetHo
drie nachten hier. prima camping daar niet van. Goed en schoon sanitair. maar dat er een hele grote camper voor je neus wordt gezet. terwijl er verderop best veel plaats nog was. “t was maar voor 1 nacht” Maar morgen en overmorgen dan? juist aan het einde van de middag en avond wil je lekker buiten zitten. Ben je helemaal ingebouwd. Schandalig. een kleinere bus was prima. ze huoden geen rekening met gasten.

Een prima plek voor 1 overnachting. Op grind. Je mag er alleen staan. Niet gebruiken als campingplek. Overdag is het druk met bezoekers vuurtoren. Maar die zijn s avonds allemaal weer weg. En dan is het heel rustig en heel donker. Er is een wc. Daar het gebied gerund wordt door vrijwilligers vragen ze een vrijwillige bijdrage dat je kunt doneren in de brievenbus bij het toilet.

We zochten op doorreis naar Ned een overnachtingsplek. En bij toeval kwamen we hier terecht. Wat een heerlijke plek! Aan het meer. Gastvrije eigenaar. Zeer schoon sanitair. En 14 euro erg goedkoop voor wat je krijgt. En douchen voor 2 euro vond ik geen probleem. Op veel campings in Denemarken moet je voor het douchen betalen en is de camping vaak veel duurder.

Kleine rustige campercamping aan vis vijver. Overdag hoor je de weg wat maar ‘s nachts stil. Schoon sanitair/douche. Op loopafstand van het gezellige dorpje. 2 km naar strand waar je met auto en fiets prima op kunt rijden. Goedkoop en zeer aardige eigenaar die op een prachtige oldtimer motorfiets rondrijdt.

Prachtige locatie. Toilet gebouw nieuw. Nog geen douches. Elektriciteit beperkt. Op grasveld kun je ook goed staan met uitzicht op zee. In 2020 wil men meer voorzieningen aanbieden.