@Anrojoro
- 2023
Fijn plekje voor een doorgaande reis. Geen electriciteit omdat de muntautomaatjes vernield zijn. Overigens zijn maar 2 stopcontacten in de kast aanwezig. Water kan je beter pakken aan de kraan bij de ingang, links als je binnenkomt. De andere zit bij de loosput en dus niet zo fris als iemand het toilet heeft geledigd. Het zicht op de molens is wel aardig, maar dan moet het wel helder weer zijn en niet mistig. Het dorpje is wel aardig.
Schitterende plek als je van de natuur houdt. Je moet wel zelfvoorzienend zijn en je mag alleen buiten het park slapen. in het park zelf niet.
Kleinschalige camping aan een klein meertje. Afgescheiden plaatsen d.m.v. groen en overal stroompunten. a dere voorzieningen zijn ook aanwezig. De eigenaar is ook heel vriendelijk en spreekt Engels.
Sitecode: 172011
Mooie rustige camperplaats met speelweide voor de kinderen. Voor de stroom en water heb je een jeton nodig, verkrijgbaar bij de VVV of in de plaatselijke bar. Kosten 3 euro. In de wintermaanden is het water en het toiletgebouw gesloten ivm. vorst. Maar bij het vvv gebouw is een zeer schoon openbaar toilet. Wij vinden het een aanrader.
Leuk klein dorpje met een camperplaats voor 4 Campers. in de wintermaanden zijn er geen toiletten, water of afwas die voorzieningen zijn gesloten i.v.m. vorst. Voor stroom heb je een muntje nodig verkrijgbaar bij de herberg en bij de plaatselijke vvv. let op die is om 1700 uur gesloten. Bij het pleintje van de VVV zijn openbare toiletten. Zeer schoon en netjes! Dank aan de Gemeente voor deze nette camperplaats.
Mooie plek midden in het centrum van Sezanne. op 2 plaatsen staan een zuil voor stroom en de openbare toiletten staan aan de kant van de Gendarmerie National. Niet op vrijdagnacht gaan staan , want zaterdag is het markt en E beginnen om half zes in de ochtend op te bouwen. Ja kan dan nog wel even aan de overzijde langs de kant gaan staan. Naast de Gendarmerie is een brood automaat.
camping met veel plaats en vooral gebruikt door bezoekers van Honfleur. Meesten zijn na 1 dag verdwenen. Je kan in de omgeving fietsen, wandelen en mooie stadje bezoeken. De camping voldoet ruim als je niet te veel eisen stelt. Overdag wat rumoerig, maar in de avond stil. Heel groene camping. Zonder stroom goed betaalbaar. Stroom maakt de camping wat aan de dure kant. Naar het stadje is 500 m. Wij vinden het beter als de CP verderop.
We zochten een goede rustige camping. Nou dit is een aanrader, we wilden 1 nacht blijven, dat zijn er nu 3! Hele ruime plaatsen, vriendelijke en aardige en meedenkende beheerder en sanitair brandschoon. Genieten van de natuur! Fietsen gaat ook voor de geoefende fietser, wij hadden extra zuurstof nodig 😂 sommige hellingen zijn niet voor ons. We blijven nog een nachtje.
Heerlijke rustige plaats. Er is plaats voor 4 campers. Alles verhard en vlak langs het water. Voorzieningen zoals water stroom en lozen vuil water zijn aanwezig. Geen douche of toilet. Maar wat een fijne plek. zwembad is om de hoek dus als je wilt zwemmen, dat kan dus! kosten € 15 per nacht voor de camper met 2 personen. En het weer is gelukkig ook goed.
Heerlijk rustige plek tegen de bosrand. Zeer vriendelijke beheerders. Ze gaan hier een heel leuke plek maken. Je moet wel zelfvoorzienenend zijn, er is geen sanitair of afwas mogelijkheid wel stroom. Gewoon een mooie plaats om even rustig bij te tanken.
Fijne camperplaats. Nu lekker stil, zijn maar met 2 campers. Leuke ontvangst met vriendelijke eigenaar/beheerders. Niets is te veel en men kan tegen een grap en grol. Je kan hier heerlijk en goed eten. De plaatsen zijn ruim en voorzien van ET. nu wel wat drassig vanwege de regen, maar in de zomer zal het een heel mooie plek zijn. Ook deze plaats is zeer aan te bevelen.
mooie rustige Camperplaats langs het water. sanitaire voorzieningen zijn goed: schoon en netjes. vragen worden netjes en duidelijk beantwoord. Inboeken via de centrale unit in de blokhut is makkelijk, alleen verschil comfortplaats en normale plaats is niet helemaal duidelijk. Maar we komen zeker een keer terug.