@Ans_Jovis1956
Prima faciliteiten, maar de camping is nu helemaal vol met overwinteraars die zich meteen met je komen bemoeien. We zijn na 1 nacht weer vertrokken
een erg fijne camping vlakbij Alicante! Alle voorzieningen zijn dichtbij, supermarkt en het strand op loopafstand. Ook het sanitair is in goede staat. Omdat we niet hadden gereserveerd stonden we op een soort kiezelveld weg van de "straatjes", dit was het perfecte plekje voor ons!
Prima camperplek, maar de toiletten zijn in het restaurant tegenover de plaats en dus alleen open als het restaurant open is. Toen wij er waren was er geen stroom aanwezig door een "klein probleem" bij het restaurant. Ons kostte het 8 euro per nacht
fijne camperplaats, te boeken via de auto checkin zuil tegenover de ingang. Sanitaire voorzieningen zijn aangenaam. Veilige plek vlakbij een leuk dorp. vergeet niet de katten te begroeten!
ruime plekken op de camping maar de wegen/paden zijn een beetje smal. Uitmuntende sanitaire voorzieningen, en pal naast het strand
goede veilige plek, toiletfaciliteiten zijn simpel maar prima. Wel wat geluid van de kartbaan en het vliegveld ernaast maar dat viel mee