@Ansdejong
- 2005
Het vinden van deze camping vonden we lastig: weinig bordjes. Slecht aangegeven! De eerste indruk was wat matig, maar: Vriendelijke ontvangst. Mooie grote vlakke plekken, veelal in de schaduw. Sanitair prima. Lekker warm water om te wassen. Het stadje Die is prachtig! Ligt op een paar minuten fietsen en lopen van de camping. Veel Nederlanders. Goeie gezellige sfeer. Een aanrader.
Een heel prettige ontvangst. Dame sprak vloeiend engels. Goeie uitleg. Het is een compleet dorp. Goeie schaduwrijke plekken. Prachtige platanen, oleanders en andere mooie bloeiende struiken. 's Avonds zijn er 2 mensen die na 22u het hek voor je openen. Sanitair prima, wordt 2 keer per dag schoon gemaakt. Met de fiets ben je zó in Avignon. Een aanrader, deze camping.
Een heel fijne camping. Correcte ontvangst. We bleven hier 3 nachten, omdat het zo heerlijk rustig is. De douches zijn voortreffelijk. Het zwembad is heerlijk als het heel warm is, en dat was het. Genoeg plekken met schaduw.

We werden gelijk bij aankomst hartelijk ontvangen. Veel mooie plekken om uit te kiezen. Alles ziet er goed verzorgd uit. "Hangtoiletten" daar heb ik wat moeite mee. Maar er zijn ook zit w.c's Op 1 km afstand is het mooie plaatsje Salers. Erg toeristisch, maar dat snap ik wel. Zó mooi. Een heerlijke camping. Aanrader.
Op 13 mei 2024 aangekomen. Er wordt niet duidelijk gemaakt via borden of dit een camping is. Het blijkt voornamelijk voor vis water, dat is ruim aanwezig. Het bleek een camping, gedeeltelijk voor members. We "mochten" er wel staan. De camping is duur, er is heel veel lawaai van de snelweg, de pitches voor campers zijn super ongezellig en de toiletten moeilijk te vinden en zeer matig. Kortom: niet aan te raden!! Ans de Jong
Zeer verzorgde camperplek. Vriendelijk ontvangst. Uitnodigende omgeving.

We kwamen in de regen aan en wilden daarom geen plekje op het gras. Er was wel een plaats onder de bomen aan de zee. Super! Rustig (in mei) en de trein en weg nauwelijks hoorbaar. Goed fietsen in de omgeving. Sanitair prima.
Goeie camping om daar vanuit de stad te bekijken. Bus voor de deur. Aardige receptie.
Een geweldige camping. Landelijk, gezellig en schoon! De Engelssprekende eigenaar is behulpzaam en aardig. Prima plek om een paar dagen te blijven.
Je voelt je hier tegelijk thuis. Als gast is dit een warm bad. Een gastheer die met een gedupeerde Nederlander mee naar het ziekenhuis gaat, en voor mij een goede fietsenmaker weet te regelen en een gastvrouw die heerlijk kookt. Alle dagen op de camping gegeten Een hele fijn sfeer. Prima accommodatie voor camper. Pas op bij binnenrijden !