@Anton-en-Fenna
- 2015
- Adria Compact DL Plus
- 2020
Hier twee nachten gestaan en als zeer positief ervaren. Mooie, goed verzorgde plekken, zeer vriendelijke eigenaar. Het toiletgebouw is misschien iets gedateerd maar heel schoon en zeldzaam zo’n heerlijke warme douche op een camperplaats meegemaakt. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Zeker een aanrader!
Een fijne gastvrije plek bij Nederlandse familie. Als je even tot rust wil komen dan is dit het perfecte plekje. Veld voor tenten, aantal caravan plekken en aantal camperplekken, allemaal prachtig, ruim en mooi uitzicht. Table D’hotes is een aanrader. voor ons voor herhaling vatbaar.

Wat een bijzonder plekje is dit! Naast dat de plek, het zwembad en de tuin heel mooi zijn heerst hier ook een sfeer van verbinding. En vooral dat laatste maakt dat we hier een heerlijke week hebben gehad met Tessa, Tom en de andere gasten. Wij komen zeker terug! ps. ik vind het jammer dat er een review met 1 ster tussen staat op basis van een miscommunicatie terwijl die persoon niet eens op het terrein is geweest. dat verdient deze plek niet!
Wat een heerlijke plek met zulke lieve mensen. Denise doet werkelijk alles voor haar gasten. Wij hebben paar heerlijke dagen gehad met leuk gezelschap, goede gesprekken en leuke omgeving. Deze komt in onze toplijst!
Hier genoten van het Valentijns arrangement. Eerst smorgens een enorme mand met een fantastisch ontbijt in de camper mogen ontvangen en ‘s avonds een gezellig diner in het prachtige boerderijterras.waar ook onze hond welkom was. Het was allemaal fantastisch verzorgd door mensen met passie. Echt een gezellige plek met hele aardige mensen. Wij komen zeker terug!
Voor de tweede keer op deze camperplaats geweest en weer naar volle tevredenheid. De eigenaren zorgen voor een heerlijke ontspannen en hartelijke sfeer en hebben alles zeer goed en netjes geregeld. De rondleiding op het kasteel op vrijdagavond is beslist een aanrader en is zeer verrassend en stimuleert je creatieve brein. Wij komen graag nog eens.
Voor de tweede keer gestaan op Toppark t Hulsbeek in Oldenzaal. Wat een mooi plekje is dit toch. Je deelt je plekje met spechten, eekhoorns, mezen, bonte vliegenvangers enz. Heerlijk onder de bomen en naast een fantastisch recreatie meer waar je vrij naar toe kunt. Alles is keurig netjes en je wordt er erg vriendelijk benaderd. En sinds vandaag hebben ze er zelfs een hondenwasstraat!
prachtige rustige locatie. Heerlijk voor mens en dier. Prachtig wandelgebied naast de camperplaats. mooie ruime plekken. Heerlijk (warm) sanitair en hele vriendelijke eigenaren. Een aanrader!
Leuke plek om te overnachten. Rustige omgeving. Sanitair is goed.
Prima plek om een nachtje te staan op doorreis. Behulpzame beheerder. Nu tijdens Corona erg rustig. Onder een drukke verkeersweg.
Mooie camping net buiten Sneek. Heel hartelijke ontvangst. Plekken aan het water zijn prachtig, de plekken zijn diep maar je staat wel dicht naast je buurman. Wij vonden de overige plekken op de camping niet heel mooi of bijzonder, te dicht op elkaar. Leuk om alle langsvarende bootjes te bekijken.
Mooie cp in een mooie omgeving. Zeer vriendelijke eigenaar. Je moet in deze tijd ( juni) wel op tijd komen om plekje te bemachtigen. Reserveren is niet mogelijk. Op de website is te zien of er nog plekken vrij zijn.

Hier het Hemelvaart weekend gestaan. Prachtige grote plekken. Sanitair niet kunnen beoordelen vanwege Corona, maar ziet er denk ik goed uit zoals alles op deze camping. Water stroom en afvoer op de plek, al is het lozen van afvalwater wel een onderneming en kan alleen met een slang op je eigen plek. Geen aparte loosplek. Omgeving is prachtig om te wandelen of te fietsen.
Mooie camperplaatsen. Zo goed als volledig in het bos maar dat vinden wij niet erg. Maar op paar plaatsen bereik voor de schotel. Aardige beheerders. Verrassend mooie omgeving om te fietsen met heel goed aangelegde fietspaden en zeer afwisselend, bossen meren en weilanden. Ook voor de hond was het fijne plek. Groot wandelgebied ( geen losloopgebied) naast de camperplaats.

Bourgondisch genieten voor zowel mens als dier ( hond). Prachtige camping met grote plekken die omheind zijn zodat je samen met je hond kunt genieten van rust en natuur. Zeer gastvrij ontvangen door de eigenaren. Sanitair erg mooi. Wel een eindje van dorp of stad maar dat vonden wij juist fijn. Prachtige wandelingen te maken. Twee keer per week kun je aanschuiven bij een gezamenlijke maaltijd
Mooie camping aan een rivier. Jonge enthousiaste eigenaren die dit jaar de camping nieuw leven inblazen, en dat lukt ze goed. Prachtige omgeving en wandelgebied. Goed eten in restaurant op de camping. Weinig schaduw.
Zijn hier vijf dagen geweest met vriendengroep ( caravans en campers) heel goed ontvangen door zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren op deze mooie kleine camping aan een dijk. Mooie grote plaatsen. Nu nog twee camperplaatsen ( grind) maar deze gaan volgens de eigenaren uitgebreid worden. Sanitair is fantastisch en wordt zelfs vernieuwd. Prachtige omgeving om te fietsen of te toeren.
Prachtig rustig plekje! Alles aanwezig en zeer vriendelijke mensen. Wel ver van de bewoonde wereld maar de omgeving is prachtig om te fietsen.
Prachtige ruime groene veilige plek. Erg aardige ontvangst en een rondleiding door de molen is een aanrader.