@AntonWeemaes
- 2000
prachtige camperplaats leuke en zeer vriendelijke eigenaren komen zeker terug Anton en Brigit.
wat hebben we weer een geweldig verblijf gehad bij Eiberd en Janet bedankt voor de vriendschap. Tot October 🐝. Anton en Brigit
Eibert en Janet hartelijk dank voor het heerlijke verblijf bij jullie. wij vonden het weer hartstikke gezellig en hopen in oktober weer terug te zijn.
Eibert en Jannet heel erg bedankt voor de fantastische tijd die we bij jullie mochten doorbrengen TOP!!!
100 dagen hier mogen genieten van de vriendschap en hartelijkheid en gastvrijheid van Janet en Eibert en natuurlijk ook van de campergasten en de gasten van het appartement . Het voelt tekens weer als of je thuis komt. Prachtige camperplaats met lieve eigenaren😍😍. Anton en Brigit
Wat een prachtige camping prachtig aangelegd vriendelijk ontvangst subliem mooi sanitair alles TOP
Hebben hier 6 weken gestaan met één woord geweldig vorig jaar een 10 nu eigenlijk 10+ prachtige badkamer erbij gemaakt . Janet en Eibert heel erg bedankt voor het geweldige verblijf bij jullie en tot volgend jaar
Prachtige camper plaats met heel nieuw sanitair dit alles wordt prima onderhouden door een enthousiaste eigenaar.TOP! Komen zeker terug.
Prima camping
Prachtige camperplaats met geweldige mooie tuin. Als tot rust wil komen is dit de perfecte plaats.Joep en Ankie doen er alles aan om hun gasten het naar hun zin te maken.
Anton en Brigit. Prachtige camperplaats met alle voorzieningen . We zouden hier 4 dagen blijven , maar het zijn 4 weken geworden.Eibert en Jeannette staan altijd voor hun gasten klaar.Kortom super plaats waar we zeker terug komen.
Anton en Brigit. Super camperplaats, we zouden hier 4 dagen blijven maar het zijn 4 weken geworden. Eibert en Jaennette doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken. Voor ons was het een top verblijf en zijn zeker van plan om terug te komen.top!!!!!!