@Archos10-G9

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Uitzicht prima, sanitair netjes alleen heeeeel ver weg. Op camperplaats aan het water is er alleen stroom a € 1,00 voor 1,4 kWh. Lozen van grijs water en chemisch toilet is op de camping zelf, waar je alleen via de receptie en slagboom naar toe kan, zeker een paar honderd meter verder de camping op. Staat niet duidelijk vermeld. Ook water moet je verderop op de camping halen. Plaatsen erg krap.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Oase van rust, sportfaciliteiten en speeltuin overkant van het weggetje, de Creuse om de hoek met beide richtingen wandelpad. Toiletgebouw, gedateerd, deels opnieuw betegeld en 3 extra buitentoiletten. De voie verte is het beste te bereiken via het dorp, de brug over en bij de rotonde rechts aanhouden. Tetates

Sanitair een 9. De plek een 4. Met 12 campers op een kluitje gepropt, geen sprankje zonlicht. 3/4 van de camping mocht niet gebruikt worden, want het gras moest herstellen!!!! Het lag er prachtig bij! Misschien moest er een golftoernooi gehouden worden. Verder geen gescheiden inzameling en de loosput voor grijs water ongelukkig gesitueerd. De WiFi een drama, 10 min in 3 dagen!! De folder beloofde iets heel anders. De prijs veel te hoog: € 25,00