@Arius
- 2022
- Renault Master Anders
- 2004
- Renault
heerlijke rustige camping, met een super mooi uitzicht. Vriendelijke eigenaren, goed eten op het terras, schoon en goed sanitair, zeker aan te bevelen. Een klein stukje lopen naar het water waar het heerlijk vertoeven is. Boodschapje in het dorp, je kan 3,5 km langs een weg lopen, of je steekt gewoon het riviertje over( knie diep). Wij betaalden een kleine €30,- per nacht incl stroom en belastingen.
Hele mooi ruime plaatsen, zelfs een paar met verhard terras, mooie vrije uitzichten. Mooi en schoon sanitair. Veel mogelijk heden tot wandelen en fietsen.
mooie gratis plek aan het water, stroom is betaald (€1,- kwh), toilet en water zijn afgesloten tot eind maart 2025, dat is dan wel jammer, verder een rustige plaats op af en toe de tram die boven langs rijdt, ‘s nachts is het heel rustig.
denk op zich best een mooie plaats. gisteren 31 dec aangekomen, maar alles donker, je kon wel een nr bellen, daar werdt gezegd dat je zo kon gaan staan, stroom erop mocht, maar dat mocht niet baten, die deed het niet, en alle voorzieningen(van de camping zelf) zijn in de winter gesloten.
Beetje vage aanrij route, maar hele vriendelijke uitbaters. sanitair is gewoon goed schoon en lekker warm. wij staan hier nu alleen (dec).
een hele rustige camping met vriendelijke uitbaters. Geen wifi, geen broodjes service , geen speeltuin(wel 1 trampoline) wel wat eigen produkten te koop. Wel super ruime plaatsen, met electra(15amp). Wasmachine, en verder veel rust. Camper is €7,- en €4,- pp, electra €3,- pd, huis dier €1,- komt voor ons neer op €18,- per dag.
prima camping, voor een of twee nachtjes. ja sanitair is gedateerd, maar wel schoon en een gewone kraan(met mega druk). restaurant zijn we niet geweest, wel afhaal aan de buitenkant, en dat is prima. De plaatsen zijn ietwat onduidelijk, maar je kan zelf kiezen, prima wat mij betreft. Vriendelijke ontvangst, de receptionist spreekt zelfs nederlands (de man).
rustige camping mooi aan de rivier. prijzen zijn nu 18,60 euro incl belasting en stroom. vriendelijke eigenaresse.
zeer leuke en gemoedelijke camping. Ja sanitair is gedateerd maar wel schoon en het water is warm met goede druk. Leuk gelegen langs een stromend watertje, waar wat gezellige drukte vanaf komt. De meeste plaatsen zijn wel heel ruim ! 15x15 meter halen de meeste zeker wel, sommige in de bochten gelegen zou je een huis op kunnen bouwen. Beheerder is super vriendelijk en engels sprekend.
heerlijk plekje als je met hemelvaart niks gereserveerd hebt. en van rust houdt. geen voorzieningen maar er is een prachtig open lucht zwembad vlakbij en als dat open is mag je best even naar de wc. ook een camping vlakbij waar je wat kan eten of anders met het pontje naar de overkant. genoeg terrassen. ook wandelroutes maar dat gaan we morgen ontdekken. en idd geen idee waar ik die 7 euro per nacht moet betalen. mooi grasveld, wel hellend.
gewoon twee sterren, maar alleen omdat wij deze hebben onderschat, wat een grote camping, dat mensen dit leuk vinden 🥴🥴. sanitair ed is prima op orde, muntjes voor douchen kopen ondanks de stevige prijs die je al betaald (€ 35,- voor twee personen en hond per dag) Broodjes kar ‘sochtends , dorpje is te ver weg om te lopen. De weg er naar toe is wel smal maar goed te doen, ivm de vele verbredingen voor passeren.
wat een leuk plekje, water links en rechts, geruis van de waterval( nou waterval😉). € 12,84 betaalde wij incl stroom. Sanitair is wat ouder maar wel schoon en jaja heel heet water, en eens geen druk knoppen maar gewoon kranen.De douche is heerlijk. Aanrader voor tussen stop en ook meerdere dagen.
mooie rustige camping, met zwembadje, broodjes service, zeer ruime plaatsen, je kan zelf je plaatsje uitzoeken. sanitair is voldoende wc met bril en toilet papier. Dorpje is na een goede wandeling door het bos te bekijken. Markt op zaterdag en zondag.
goede en mooie camping, sanitair is goed warme douche, wc met bril en papier👍. behulpzame beheerders. leuk dat er twee watervallen in de buurt zijn. Enigste is dat de prijs niet klopt met wat er op de app staat. plaats is €15, dan pp €5,-, stroom €5,- pd en de hond was €1,50. dus met twee personen €30,- . Kortings kaarten ook niet in hoog seizoen 🤔.
heerlijk stil, aardige eigenaren, sanitair prima in orde. heerlijke eigen gemaakte pizza. zwembadje mooie speelweide alles goed voor elkaar. Alleen de prijs klopte niet. ( €77,- ) voor 3 nachten met 2 personen en stroom.
mooie en rustige camping, zeer ruime plaatsen!! beheerders zijn behulpzaam. Sanitair is mooi en schoon. zeker het aanrijden waard
Goede rustige camping met super grote plaatsen. Als de receptie dicht is zoek je zelf een plaats uit. leuke snack corner. Het sanitair is prima in orde. Je loopt zo naar de loire, de stad is wel een km of 3 lopen.
Sitecode: 19254
prima plaats voor een nacht of twee, schoon toilet aanwezig. Water en stroom tegen betaling. Centrum is op de zaterdag zo leeg als het maar kan, op zondag is er markt en leeft het gezellig.
aardige beheerders, nemen alle tijd voor iedereen, mooie ruime plaatsen, wifi, douche, water allemaal bij de prijs in, zelfs wc papier. Alles keurig onderhouden, sanitair is schoon. wat ik niet heb gevraagd en ook niet heb gezien is vuil water afstort, wel chemisch toilet. Was het zeker wel waard.
Verbouwen is denk ik grotendeels klaar, nog wat rood/wit lint hier en daar. Receptioniste is hulpzaam en spreekt engels. wij betaalden nu 22,60 euro incl tax en de hond. Sanitair is schoon.
wat een leuke camping, wij kwamen aan terwijl er in Frankrijk een langweekend was, maar toch een plaatsje gevonden. Sanitair is prima in orde, idd wel iets weinig toiletten, maar alles is schoon. Hele aardige uitbaters nemen alle tijd en willen overal mee helpen. Leuk winkeltje erbij voor lekkere snacks. Een tip neem de worst mee die is echt lekker.
Zonder reserveren een mooie plaats met uitzicht op zee, plaatsen zijn ruim genoeg, sanitair is heel goed( de eerste met wc bril 😉) en schoon. Ben zelf niet aan receptie geweest maar het ging vlot de dame sprak goed engels. Wegens problemen met de stroom konden we zonder morren een plaatsje opschuiven. Camping was wel de duurste tot nu toe maar alleen al het uitzicht maakt het zeker de moeite waard.
gratis staan, wij waren op doorreis, waterkraan was open, wc is dicht. Vanaf eind feb is de kustlijn dicht, ja kan dus niet naar de bunkers toe, dat was even jammer. Voor uitzicht moet je een paar stappen doen.
Sitecode: 20327
mooie plaatsen, ruim genoeg, water aanwezig. vriendelijke ontvangst, wij hadden niet gereserveerd maar konden zelf een plaats uitzoeken. Winkeltje bij de receptie. En uitzicht is goed vanaf onze plaats mooi tegen de heuvels aankijken.