@Arjan-who-else
- 2010
ideale camping op doorreis net sanitair bar met cafetaria en een zwembadje aanwezig. veel fietsende vakantiegangers landen hier voor een nacht. prima en leuk gelegen aan kanaal met haventje
leuke camping in t bos weinig plaatsen voor campers groter dan een buscamper en reserveren doen ze niet voor kortere periode dan een week. ze doen zeker hun best om je nog ergens tussen te manoeuvreren. prima functioneel sanitair, zwembad, winkeltje met vers brood en top pizza’s in t restaurant dit alles gelegen direct aan zandstrand.
matige camping voor 1 nacht wel prima. veel vaste plaatsen erg rommelig ergens achteraan een plekje voor onze camper (7,5m) matig sanitair (2 douches per m/v) voor alle gebruikers. wel mooi de flamingo’s in de lagune voor de camping
fijne camping! camperplaatsen direct aan het strand heel mooi zwembad net en ruim sanitair. restaurants op camping en op t strand winkel aanwezig prima voor paar dagen ook met gezin.
top camping wel groot maar goed georganiseerd prima plaatsen mooi en net sanitair taxi naar Alghero €17 enkel als je geen fiets hebt strand aan overzijde van de weg fijne ervaring!
op zich prima camping voor 1-2 nachten redelijke plaatsen ook voor campers 8m sanitair is verouderd (meest hurktoiletten) maar schoon. strand op 10 minuten maar eerste deel heel veel alg waarbij toegang tot zee onmogelijk is. Restaurant/ pizzaria prima.
super fijne camping. nieuw fantastisch sanitair open camping met half schaduw plekken een geweldig “openLucht” restaurant wat zeer aan te bevelen is. meteen aan t strand. place to be!
mooie compacte nieuwe camping met geweldig enthousiaste eigenaar, heel net sanitair en (gratis) wassen en drogen. geheel omheind en een flink omheind uitloopveld voor de hond aan de overzijde van de weg. ideale stop op weg naar Greece .