@ArlettevandenBerg
- Fiat Fleurette
- 2016
- Integraal
Echt super dat je voor €10,- (1 pers) hier kunt staan. Voor dat geld krijg je ook nog stroom en zijn er sanitaire voorzieningen. In de omgeving kun je prachtig fietsen.
Een aanrader deze plek. Grasveldje is groot genoeg. Zeer schoon en prima sanitair. Mooie plek om vandaan fietstochten te maken. Vooral de ontvangst en aandacht van Daphne was erg vriendelijk. Wel veel vliegen en muggen.
wat een prima plek. Heerlijk rustig. Je hebt geen last van verkeersgeluid. Ruim opgezet op groot grasveld waar er 30 plaatsen zijn verdeeld over de zijkanten. Er zijn 4 stroomplaatsen. Lozen grijs water, toilet en afval goed geregeld. Erg vriendelijke beheerders. Voor mij 2 grootste pluspunten: het is zeer betaalbaar en geen beperkingen qua aankomst en vertrektijden. Aanrader!!
De nieuwe eigenaar heeft de boel echt goed opgefrist. Ziet er nu prima uit. Vlakke verharde plaatsen met een mooi stuk gras ernaast. Betalen en boeken via campercontact app is ideaal.
2023
Zeer vriendelijke ontvangst. Ik kreeg een tasje met eitjes en worst. Jong stel die sinds een jaar deze plek hebben. Ze gaan ook uitbreiden. Goede voorzieningen, mooie ligging. Heerlijk rustige plek. Echt een aanrader!
2022
Zeer vriendelijke ontvangst. Iedere plek eigen zitje. Je staat ver genoeg van elkaar af om elkaar niet te zien. Lekkere douche. Erg goedkoop voor wat je krijgt.
2021
Deze camping is niet meer. !!. Ze zijn er nu aan het bouwen. Dus eigenlijk zou het tentsymbool weg gehaald moeten worden.
prima vertoeven op rustige plek. Alles is aanwezig. Je staat voor de slagboom dus kunt ook 's avonds laat nog aankomen. Betalen via enveloppe
zeer vriendelijke eigenaar. Veel Nederlanders. Sanitair wordt goed schoongemaakt. Omgeving niet spectaculair. Eten in het restaurant is lekker tegen zeer schappelijke prijzen.
begin april hier paar nachten gestaan. Prachtig gelegen aan de ingang van de Drunense heide. Toiletgebouw net vernieuwd. Je gaat er voor je plezier naar toilet of douchen.