@Arnold&Wenda21

Ja

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Sitecode: 19308

fijne camping met mooie plekken aan de rivier. vriendelijk personeel, schoon toiletgebouw. leuk restaurant. prima camping voor een paar dagen!

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Heerlijke rustige plek met toegang tot verschillende strandjes. Heel schoon sanitair. Het lijkt erg weinig maar we hebben nooit hoeven wachten. Dorpje op loopafstand. Campers vanaf 7m staan boven, rest van de plekken meer voor campervans. 50 meter van strandjes.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Sitecode: 11967

fijne rustige camping, ruime plekken, brandschoon toiletgebouw, behulpzame beheerder.

prachtige camping, schoon sanitair, grote plaatsen, zonder reserveren toch een prachtige plek direct aan zee! Net buiten de camping een betaalbaar restaurant en een minimarket met vers brood.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Geweldig mooie camping, mooie ruime plaatsen met camper van 7 m, voor ieder wat wils. zeer vriendelijk ontvangen. Direct aan de rivier en toegankelijk. Deze staat in onze top 10.

prachtige rustige plaats aan een meer

Heerlijke rustige camping. zeer vriendelijk ontvangst door Nederlandse eigenaren. Gewoon zelf je plekje uitzoeken. Heerlijke kaneelbroodjes en Friet. Mooie omgeving en lekker wandelen met de hond. Alles goed verzorgd en netjes. We komen hier graag nog eens terug.

prachtige plek om te overnachten, waanzinnig uitzicht, bij vertrek ‘s morgens een kudde rendieren gezien.

Sitecode: 19106

mooie rustige plaats in het bos, weg is wel steil maar goed te doen. Wc is erg netjes, je kunt er mooi wandelen. superplek voor overnachting.