@Arnold-Snoeks
Heerlijke nacht gehad en was in 10 minuten wandelen in de stad. Alle voorzieningen aanwezig op Electra na. Betalen is zo gepiept met de parkeerpaal (€5,-). Dus je hebt helemaal geen app nodig!
Slagboom doet het niet meer, en volgens lokale bewoners hoef je dus ook niet meer te reserveren/betalen en is het dus gratis, maar verder doet alles het. we hebben gratis stroom 10A, water, bikecleaning station en chemisch toilet leg plaats. Ongeveer 8 plekken ofzo maar zit aan hele grote parkeerplaats waar nog tig campers de nacht door hebben gebracht. Dus je kan hoe dan ook hier terecht alleen dan niet altijd stroom.
Om drie uur ‘s nachts aangekomen en alles was meteen duidelijk. We hadden direct een goede plek en konden meteen aankoppelen aan de stroom. Vier €2 euromunten om bonnetje te halen (enige optie btw!) en daarna nog €2 per 3 uur stroom. Helaas moet je wel direct meerdere €2 munten doen als je langer wil dan 3 uur. Ik deed er namelijk na 10 minuten nog 1 in voor nog extra 3 uur maar dat is mislukt en was geld kwijt. speeltuin is heel groot & leuk.