@ArthurHartman
- 2013
leuke camping om utrecht te bezoeken. sanitair ziet er redelijk uit. mag zich geen camping noemen maar camperplaatsen.wij hebben het goed naar ons zin gehad.
Fijne camperplaats leuke en lieve beheerders komen zeker terug. onze jassen waren nat geworden en de beheerder deed ze in de droger.
Fijne camperplaats schoon en netjes. 15min fietsen naar Haarlem. wel jammer dat er ook gewone personen auto,s staan deze horen niet op een camperplaats.
wat een slechte camping.twee toiletgebouwen over de hele camping dan ook nog oud en vies deuren kunnen niet opslot. als je de cassette van je wc wil legen moet je een aantal trappen af om hem te kunnen legen.totaal geen onderhoud over de gehele camping. zou hier 6 dagen blijven maar naar twee dagen met gierende banden weg
echt een leuke locatie en de nieuwe eigenaar heeft het een stuk beter gemaakt. jammer dat er niemand in de receptie zit van 16.00 tot 21.00 is er iemand en in de avond en nacht geen controle. mensen zetten in de avond gewoon hun auto voor je camper of caravan zo dronken ze zijn. vind dat de eigenaar hier iets aan moet doen je betaald er genoeg voor. ze laten ook dronken gezinnen toe niet normaal staan gewoon te plassen tegen bomen.
het is zeker geen camping meer een camperplaats voor caravans en campers 17.70 perdag plus 5 euro voor het kaartje uit de automaat. verder niks te doen hier sanitair heel oud zeker aan vervanging toe. mijn zien ze hier niet meer
plaatsen aan zee zijn perfect maar je moet niet achter je kijken wat een oude troep wc was voor ons 10 min lopen. stonden tegenover 300 jongeren. nee mijn zien ze hier nooit meer.
wat een mooie camperplaats. eigenaar echt een vriendelijke man heel behulpzaam. een aanrader deze plek.
Slechte camping, wc zeer vuil niet van deze tijd. geen stroom terwijl je er wel voor betaald. zetten alles vol en hebben te weinig aansluitingen. kom hier zeker niet meer terug
Mooie plaatsen, wel klein maar goed. Wij zijn het centrum in gelopen, echt gezellig. We hebben ons goed vermaakt.
Leuke camperplaats goed restaurant dicht bij het centrum maar dit is zeker geen camping
Vind het een mooi plaatsje maar de camperplaats is echt helemaal niks
Mooie camperplaats camping is het niet Wat ik niet snap dat NKC een prijs op geeft maar daar klop echt niks van wij betalen 26 euro per nacht Dit is bijna overal dat de prijzen niet kloppen
Mooie camperplaats. Mooi uitzicht. Onvriendelijke beheerder.
Mooie camper plaatsen. Netjes en schoon. Jammer dat je bij het pompstation je tank moet legen. Hier kun je namelijk ook je auto wassen, dus erg druk daar.