@Astrid-en-Emile
Sitecode: 19308
Wij stonden hier 6 september voor 27 euro p/n met twee personen. Vriendelijk ontvangst. Leuke camping aan een riviertje met de mogelijkheid om te zwemmen. gezellig restaurant en lounge. Sanitair ziet er goed uit
Op 10 september en betaalde 27 euro p/n met twee personen. Zeer vriendelijk ontvangst. Ruime plekken. Er staan huisjes en er zijn 16 plaatsen voor campers. In hoogseizoen staan ze vol dus dan reserveren. nu stonden er elke dag zo'n 3 campers. nieuwe sanitair ziet er goed uit maar heeft alleen lauw water. Er is 1 ouder sanitair gebouw met 1 warme douche. wasmachines waren defect maar wij mochten de privé machine van de camping gebruiken.
Wij stonden hier op 12 september vood drie nachten en betaalde 31 euro p/n met twee personen met acsi. Mooie grote camping en ondanks dat het vol stond vrij rustig. Nu dan ook overwegend oudere gasten. er zit een mooi strand bij, keurig sanitair en vriendelijke receptie. bus 5 brengt je in 20 minuten naar Śibernik.
Drie sterren vanwege de prijs. Als enige camping in Zadar kunnen ze vragen wat ze willen. De camping stond overigens nagenoeg helemaal vol. Enige plaatsen die vrij waren koste 110 euro per nacht. met ACSI betaalde wij 90 euro. Duur maar wel een camping met alle voorzieningen en netjes. vriendelijk ontvangst, fietsafstand van Zadar, en een strand bij de camping
Sitecode: 19056
prima camping. alle positieve dingen zijn benoemd in de voorgaande reacties. Wasmachines zijn ook gratis te gebruiken. Geen droger aanwezig. 18.000 huf, 46.5 euro, per nacht met een camperbus. grotere campers kunnen iets meer betalen.
Ideale ligging naast een grindstrandje en naast de stad. Vriendelijke dames aan de receptie. Sanitair is opzicht goed maar de schoonmaak kan wel een stuk beter. Zoals eerder gezegd zijn nog steeds veel slotjes van het Sanitair kapot. verder zijn het mooie plaatsen verschillend in grote.
Vriendelijk ontvangst. Groote schaduwrijke plaatsen. De camping is gezellig druk met vooral Italianen. Vaste plaatsen en camperplaatsen wisselen elkaar af. sanitair ziet er goed uit alleen de bezoekers maken er helaas vaak een zooi van. Groot zwembad met animatie voor kinderen. Cecina op 10 minuten fietsen en het strand op 10 minuten lopen.
Vriendelijk ontvangst. we konden zelf een plaats uitzoeken. Grote en nette wc's en doucheruimte. grote plaatsen met water en stroom. Viareggio is op 10 minuten fietsen, strand is op 10 minuten fietsen.en treinstation voor Lucca of Pisa te bezoeken is op 15 minuten fietsen. mooi zwembad waar je wel 3 euro per ligbed voor betaald en badmuts verplicht. winkeltje, bar en terras aanwezig. 24 juni hier drie nachten gestaan voor 31 euro per nacht.
Heerlijk runstige camping. Vriendelijk personeel. Camping ligt aan het meer. Sanitair is gedateerd maar word goed schoon gehouden. Ruime en warme douche. Het grootste deel van de camping zijn huisjes met tussendoor camperplaatsen en een tent veld. Een goede mix. Het dorpje Porlezza is klein. Wij vinden het prima voor een korte tussenstop. Wij betaalde 37 euro met twee personen per nacht.
Tijdens de D-day herdenking hier geweest. 4 overnachtingen met drie personen met stroom voor 80 euro. zoals al eerder gezegd. ruime plaatsen en vriendelijk personeel. Gezellige kleine bar voor een hapje en een drankje op de camping. Sanitair is volgens mij al heel lang niet schoongemaakt. douches zagen er goed uit.
Nette camperplaats. Goed voor als je op doorreis bent. Dorpje heeft niet veel te bieden, wel is er een heerlijke zwemplaats aangelegd langs de rievier Korana waar ook een waterval is. Heeft alle voorzieningen. Het was nu rustig dus heerlijk gestaan. Als het vol staat voelt het wel druk denk ik. 30 euro voor 2 personen
vriendelijk ontvangst. we konden zelf een plekje zoeken op het terrein. leuke camping met zwembad en restaurant. dicht bij het stadje Krk. wel steile klim naar de camping. leuke strandjes in de buurt. prijs camper en 2 personen 51.20 per nacht op 3-4 juli.
mooie camping met alle voorzieningen. heel geschikt voor gezinnen met kinderen. zwembad, speeltuin, animatie. het nieuwe sanitair gebouw is heel erg mooi en het word de hele dag door schoon gemaakt. prijs voor camper en twee personen 53 euro per dag. wij kregen bij betaling nog 10% korting op de personen prijs omdat wij lid van de ANWB zijn.
wij stonden op een terrein 100 meter rechts van de camping, Werden daar vriendelijk te woord gestaan. Dit is eigenlijk een terrein met camperplaatsen met ruimte genoeg om je luifel uit te zetten. stroom en water bij de plaatsen. sanitair gebouw is verouderd op z'n Italiaans, maar wel schoon. wasmachine, wc lozen, afwas plek, douch en wc. prijs inclusief stroom voor 2 personen 26.20 euro.
gewone camping. normale plaatsen. schoon sanitair maar wel weinig voor het aantal campingplaatsen. prijs voor één nacht is te duur voor wat je krijgt maar er zijn weinig alternatieven in de buurt. camper met 2 personen 48 euro. dan nog 3 euro voor de stroom. de ligging tussen de bergen is wel prachtig.
vriendelijk ontvangst. zeer mooi en schoon sanitair. plaatsen zijn voor onze camper groot genoeg (5 meter). grotere campers staan wat meer op elkaar. prijs is behoorlijk, wij betaalden 39.50 voor een nacht inclusief stroom.
Vriendelijk ontvangst. vooraf geboekt dus verder contact was niet nodig. ruime plaatsen voor onze bus van 5 meter. Bover de 7 meter word het wel krap. Sanitair schoon. Centrum van Leeuwarden ligt op 10 minuten fietsen. Ook mooie fiets omgeving
Wij stonden op de camping. Mooie plekken op verschillende niveaus en met schaduw. Sanitair is oud en word zeer slecht schoongemaakt. wij hebben in 2 dagen niemand het zien doen. voordeel is dat je direct aan jet meer zit en bij de Gorges du Verdon. Zeer de moeite waard om met een waterfiets of kano in te varen. prijs per nacht van de camping was 19.50 euro met stroom op 3 september.
Op 5-9-23 zijn we hier 2 nachten gebleven en maakte hetzelfde mee als Caesar98 beschrijft in zijn review. Aardige eigenaars goede lokatie op 10 minuten fietsen van Annecy. 5 minuten fietsen de andere kant op is een zandstrand aangelegd. Op de camping kunnen zo'n 25 campers plaats nemen. Er zijn 2 wc's en 2 douches. het is wat weinig maar het word goed schoon gehouden. De camping staat aan een drukke weg.
We hebben hier een nacht gestaan op doorreis. Grote plaatsen, schoon sanitair mooi zwembad. winkeltje stelt niet veel voor. Restaurant heeft vriendelijk personeel en lekker eten. wij betaalden op 7-9-23 33,20 euro inclusief stroom.
Vriendelijke medewerker. We hadden onze camper al neergezet omdat de receptie dicht was. Ondertussen de grotten bezocht. Dit was geen probleem. Eenvoudig maar schoon sanitair. Mooie plaatsen langs de Lesse waar je ook nog even in kan zwemmen. op 9-9-23 betaalde wij 22 euro voor een nacht met stroom.
Wat een klachten allemaal. Wij vonden het meevallen, en als dit de enige camping in de omgeving is dan moet je wel eens een beetje improviseren. wij werden vriendelijk tewoord gestaan. sanitair is gedateerd maar schoon. enkele douches hebben alleen koud water en de andere hebben ook warm. Even goed kijken dus. De plaatsen zijn niet groot dus met een grote camper kan dat een probleem zijn. Van de weg hebben wij geen last gehad.
goed ontvangst. hier van 29-8-23 tot 2-9-23 gestaan voor 28 euro per nacht. elektriciteit word dmv een meter appart achteraf betaald. in ons geval 3 euro doordat we overdag ons zonnepaneel het werk lieten doen. Camping is netjes en rustig, veel vaste plaatsen maar ook genoeg ruimte voor passanten. Twee sanitair gebouwen, een ouder en een nieuwe. Bijde worden goed schoon gehouden.
Eigenlijk is alles al gezegd. mooie camping. Terrein word goed schoon gehouden, sanitair ook. mooie vlakke plaatsen. mooi zwembad dat wel aardig vol zit. vrij prijzig, twee nachten met camper en twee personen 127 euro.
grote familie camping. wij kwamen hier het laatste weekend van augustus dus veel gasten gingen juist weg. daardoor was het lekker rustig ondanks dat er nog heel wat gasten aanwezig waren. de camping ligt aan een prachtig meer met strand. Engelse receptioniste hielp ons goed en vertelde ons alle ins en outs van de camping. winkeltje, bakker, ijssalon aanwezig. verhuur van steps en waterfietsen. toiletten en douches zien er goed uit en zijn schoon
vriendelijke receptie ontvangst. mocht zelf een plekje zoeken. grote plaatsen om te staan. douches en toiletten zagen er keurig en schoon uit. echt een doorgangscamping waar later op de dag hog redelijk wat mensen aankomen .
wij kwamen op hemelvaartsdag aan in de middag en kregen een plekje op een veld dat al vol stond met campers. Douches en wc's zagen er netjes uit maar zijn in de drie dagen dat wij er waren niet schoon gemaakt. chemisch toilet kan geleegd worden . grijs water lozen niet en schoon water innemen ook niet. Al met al waren wij blij dat we een plekje gevonden hadden maar 30 euro voor een overvol veld is teveel.
Mooie lokatie, vriendelijke beheerders, dicht bij strand en stadje. Sanitair was vies, werd 's ochtends heel basic schoongemaakt. Voor zo'n kleine camping kan dat beter. Verder hebben we er vier dagen lekker gestaan half september.
Leuke camping langs een vaart. Vriendelijke en behulpzame eigenaar. Ondanks de drukte toch nog een plekje op het veld gekregen met ons campertje.