@Auerhahn
- 2000
- Carado V Andere
- 2012
Overdag heerlijk stil totdat de Rijnlanders en Ruhrpotelaars bij elkaar zitten en beginnen te vieren.
behoorlijk armoedige plek. Niemand lijkt er iets om te geven.
Een sombere plek achter chique nieuwe gebouwen. Er ligt veel bouwpuin. Maar het is fijn dat stadswerkers met de grastrimmer op pad zijn😁. Maar de ruimte is gratis en je kunt er relatief rustig overnachten (oordoppen mee). De prachtige havenpromenade, de oude binnenstad en de markthal zijn niet ver.
5 sterren voor de locatie. 3 sterren voor de infrastructuur. Volgens Persoonlijke Wifi “kapot”. Bezettingsgraad geschat op 50 procent. Vroeger werd het tegelijkertijd ingepakt. Ik vraag me af waarom?
Eigenlijk een 5 sterren + plaats, ware het niet dat deze thermische centrale vermomd als ridderkasteel op het naburige terrein, die constante pluimen uitlaatgassen uitstoot die vervolgens over het plein bewegen. Uit de gekanteelde schoorsteen zie je een wolk zwart roet ontsnappen. Op Stille Zondag is tussen 11 en 12 uur een shovel behoorlijk luidruchtig aan het werk !!
Met dank aan de gemeente Simbach voor deze gezellige plek. Zelfs gratis. WiFi is hier beschikbaar!
Vergeleken met de nieuwe parkeerplaats in Wangen natuurlijk niet heel comfortabel, maar wel een beetje "dicht bij de natuur". De cassetteverwijdering werkt niet,
Bedankt Gouzon! Vandaag stonden we met 10 anderen op 30 graden in de schaduw onder lindebomen. De nacht was erg rustig. Autoverkeer in de ochtend pas vanaf 8 uur. De bergingsinstallatie kan beter onderhouden worden.
Vanmorgen om 10 uur aangekomen. De ruimte is gesloten wegens werkzaamheden aan de slagbomen en ombouw op digitaal gebied. Een medewerker liet ons weten dat het donderdag misschien weer opengaat, maar niet 100 procent. Zo erg vaag!!! We reden verder naar Tavira.
Dank aan de gemeenschap. Het enige nadeel: geen schaduw.
Parkeerplaats 6 - Kienzlewiesen is niet slecht om te overnachten.
Rustige plek op het platteland.
Goed voor een tussenstop.
Waarom wordt deze plaats nog steeds genoemd en nog niet van de lijst verwijderd?
Is altijd onze eerste aanloophaven als we uit Spanje komen. Het is geen gezellige plek, maar een rommelige sloopplaats. Ook de ligging direct aan de rivier met uitzicht op de Spaanse kant heeft wat te bieden. U kunt in de buurt een passagiersveerboot naar Ayamonte nemen, of een wandeling maken naar de monding en Praia de Santa Antonio. De stad zelf heeft ook zijn charme.
Sitecode: 1971
We rusten hier al zo lang als deze plek bestaat. Jammer dat het gesloten was vanwege een paar idioten! !
Zeer aangename plek. Konden maar meer campings op deze standaard bogen. Betaalde €10 voor een stacaravan en 2 personen
Zand, stoffig. Het sanitair is verouderd maar schoon. Helaas geen wifi. € 14,60 voor 1 nacht.
Toegang verboden!
Niet alleen overnachtingen zijn verboden, maar toegang in het algemeen. Moet uit de app worden verwijderd
Voor de locatie een volle 5. € 5,50 per dag ook ok. De infrastructuur slordig en onverzorgd en krijgt 2 punten In april was de receptie maar tot 14.00 uur open. Degenen die daarna binnenkwamen, moesten wachten tot de volgende ochtend, ook al was de plaats half leeg! Hoe kan dat?
Zeer mooie plek aan het kanaal. Helaas is het zeer dicht bij de weg. Na het werk racer!
Stond op de bovenste plaatsen met uitzicht op de natuur en bleef een paar dagen langer. Prijs € 13,00 inclusief stroom is ok (plus € 3,00 per persoon. Mooie fietstochten zijn mogelijk. Daarom 4 punten.
Aangename plek, zelfs voor meerdere dagen. U kunt echter de gratis WiFi vergeten. Zelfs de toegang tot de Luca-app en Campercontact geweigerd.
Rustige plek op het platteland. Zijn hier voor de 2e keer.
Eigenlijk alleen een parkeerplaats. Heb een rustige nacht doorgebracht. Gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Aasee en Münster.
Gemakkelijke en gratis plek om te verblijven. Helaas regende het. Het asfalt was waarschijnlijk. De hele stad is zo goed geplaveid! Waarom deze plek in zo'n staat ??
We verbleven 2 nachten en genoten van de rust. Alleen de V / E is behoorlijk steinzeitlch
Omdat de parkeerplaats aan de Etang de Sault bezet was en de parkeerplaats op straat een beetje "ongemakkelijk" was, zijn we hierheen verhuisd en zijn we lekker stil gebleven.
De pitch is al vanaf 01.06. gesloten !! De afvoer / levering is vanochtend 29.5. vergrendeld !!! Welke idio ..!
Ik ben al twee keer in Merida geweest. Het veld was te droevig voor ons. We parkeerden aan de andere kant van de rivier en liepen vervolgens over de Romeinse brug naar de oude stad. Omdat we geen V / E nodig hadden, reden we 's avonds naar Embalse de Proserpina en bleven daar aan de noordkust. Je kunt ook een kleine wandeling maken rond het reservoir daar.
Is erg handig voor een bezoek aan deze prachtige, oude stad. Om bij deze parkeerplaats te komen moet je eerst de brug oversteken en dan de oude stad. De nacht was stil.
Leuke plek om te verblijven op het platteland. Weiden, stroompjes, plassen, neusjes, kikkers. De enige klacht: voor zoet water, riolering en doorspoelen een enkele kraan !!!
De omgeving is niet geweldig. Maar de toewijding van de eigenaar van het tankstation moet je gewoon prijzen. Het historische stadscentrum ligt op 10 minuten afstand. De toiletten / douches in picobello staat. Zelfs de elektriciteit is gratis.
U hoeft hier uw vakantie niet door te brengen! Maar voor een eenmalige, gratis nacht heel geschikt. Van 23:00 tot 06:00 uur erg rustig. De plaats is stoffig, maar verder heel netjes en schoon. De toegang tot de Ilha is vanaf 1.6. tot 30.9. afgesloten voor campers. Het eiland zelf oninteressant. Van V / E ver en wijd niets te zien!
Gelegen op de weg naar het zuiden of terug. Aangezien alles is inbegrepen, zelfs elektriciteit, is de prijs aanvaardbaar.
Sitecode: 1971
Altijd graag weer als tussenstop. Het is geen mix-parking, maar een afgesloten ruimte voor campers. Vanaf 22:00u zeer rustig
Een schande voor Kiel. Gewoon slordig!! Alleen interessant als je op de eerste rij staat. Te duur voor deze "sfeer"!