@Auke&Susanne

Maar even gestopt om afvalwater en toilet te legen. Helaas kan er momenteel geen water worden gevuld - defect!

Iets verder achter het oude skihotel kunt u het beste parkeren, aangezien dit het verkeerslawaai afschermt. Toeristenbelasting van 2 € pppn betaald via QR-code met creditcard, de gastenkaart lag 's ochtends onder onze ruitenwissers. Toiletten schoon en op beide plaatsen aanwezig. Waterafvoer achter het toiletgebouw, hier is een blusslang - een beetje onhygiënisch om zijn watertank te vullen!

Het uitzicht is fantastisch! Toiletten niet erg schoon, maar opties voor het legen van afvalwater en chemische toiletten. Relatief rechte plek overdag maar erg vol auto's, 's avonds veel rustiger. In 1,5 uur naar de gletsjer gelopen - zeer steile en avontuurlijke maar haalbare wandeling.

Hier 2 nachten gestaan, was erg leuk! Niet de navi volgen maar de goede aanwijzingen volgen van 'Jan en Francien van 9 juli 20' - geen smalle straatjes en prima te creëren zelfs voor iets grotere dames. WiFi is gratis en erg goed, toiletten schoon en vuilniszakken verkrijgbaar bij het informatiepunt. Goed uitgangspunt voor mooie wandelingen naar Torrent-Neuf, echt een aanrader!

Gras parkeerplaats tussen het meer en de weg. Bijna geen auto's 's nachts. Tussen 19.00 uur en 20.00 uur kwam er iemand langs die de 5 franc pp in rekening bracht (alleen contante betaling maar kon betalen met €). Toiletten liggen op ongeveer 10 minuten lopen. Anders geen verdere uitrusting.

Verbleef hier een weekend. Super plek, staan een beetje schuin. Sanitair schoon, alleen zoals gebruikelijk in Frankrijk zijn de toiletten zonder toiletbril. Kamperen is heel natuurlijk met uitzicht op de Mont Blanc.

Prima plek voor 1 nacht. Je kunt ook prima voorbij het zwembad rijden, want daar is ook veel parkeerruimte en heb je geen last van luid stromend water. Het zwembad is tot 19.00u geopend en je mag daar (even vragen natuurlijk) ook douchen zonder te zwemmen. Het douchen kost 0,50 Frank. Men neemt echter geen euro’s aan en deze 0,50 Frank kan daar niet per pin worden voldaan. Dit is voor 3 min douchen

Verbleef hier voor een nacht, naast 3 campers. Rustige plek met goede toegang tot het meer. De trein komt ongeveer 1 keer per uur (tot 23 uur en daarna vanaf 7 uur) lang en geil. Stoorde ons niet veel.

Geweldige plek. Ben hier onderweg gestopt. Op verzoek kunnen we zonder problemen douchen, afvalwater weggooien en het waterreservoir vullen👍🏼 super schoon!