@Axelaar
- 2011
Een leuke camping De plekken zijn ruim maar niet genummerd en dat maakt het zo speciaal Er zijn plekken met stroom en plekken zonder stroom Het sanitair is schoon en degelijk De eigenaresse is vriendelijk en behulpzaam We komen zeker terug!”
Net voor het plaatsje Sangatte is er een parking waar 12 campers kunnen staan . Overnachten wordt gedoogd Je staat aan een doorgaande weg waar nogal verkeer voorbij raast . ‘s nachts is het redelijk rustig. Maak a.u.b. geen misbruik om hier dagen te blijven staan zo kan een ander camperaar ook genieten van dit plekje. Houd het schoon mensen zodat we nog lang kunnen genieten van deze dit plekje
Camping Erables biedt een schilderachtige ontsnapping tussen de glooiende heuvels, met de nabijheid van indrukwekkende krijtrotsen. De rustige omgeving creëert een perfecte setting voor natuurliefhebbers en wandelaars. Hoewel het een kleine camping is, is de charme ervan onmiskenbaar, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen en de omgeving te verkennen.
De CP zijn afgebakend zonder enige faciliteit De voorste plaatsen hebben een prachtig uitzicht Het plaatsje en het fort is leuk om te bezoeken je moet wel met een veer over. Leuk om een dag te staan .
Leuke staanplaats voor 1 nacht Alles aanwezig douche ,wc , vuilwater en toilet legen . Redelijke prijs en je kan een hele mooie wandeling maken vanaf de CP
Zeer mooie lokatie voor een hele faire prijs 180 sk Leuk plaatsje Tip : Huur een bootje bij het ijs kraampje 150 m van de Cp en vaar het fjord af Een zeer mooie ervaring
Mooie ruime plaatsen aan het water Sanitair goed verzorgd en goede prijs 200 nok ivm concurrentie van de buurman