@Bärbel77
Prachtige plek. Veel rust en ruimte. Schoon water.
Geweldige plek! Goed onderhouden! Met zwemsteiger.
Een prachtige plek! Heel rustig! We waren hier zelfs een tijdje alleen. We bleven langer omdat we veel gevist hebben, maar helaas hebben we nog niets gevangen. Er is ook een mooie wandelroute waar je ook een voormalige mijn kunt bezoeken. De dichtstbijzijnde winkel is gemakkelijk bereikbaar met de fiets. Hij ligt aan Route 342 richting het westen, ongeveer 5,5 km verderop. Je kunt hier ook boodschappen doen, enzovoort. Het personeel is erg vriendelijk.
Geweldige plek! Zeer schone faciliteiten, etc.! Honden zijn geen probleem. We komen graag terug.
Een prachtige plek. De rendieren kwamen elke dag. Perfect voor wie rust zoekt.
De locatie zelf is prachtig. De toiletten bestaan uit een bijgebouw en kleedruimtes voor het strand. De kosten bedragen tien euro per nacht. Honden zijn welkom. Er is ook een mooi wandelpad en een hondenstrand op 500 meter afstand. We verbleven er één nacht en hadden graag langer willen blijven, maar helaas was het te lawaaierig voor ons omdat er Duitse toeristen aan het feesten waren en de kinderen extreem luidruchtig waren. Als je rust zoekt, ben je hier aan het verkeerde adres.
Geweldige plek! En zo stil! Je staat op gras. De camping is goed onderhouden, heeft zitgelegenheid en ligt direct aan het meer. Als je op zoek bent naar rust en stilte, dan is dit de plek voor jou.