@Bürstner_Nexxo_T660

2015
7m
Halfintegraal
Bezit

Ster is te veel.. een bejaarde.. niet echt in staat tot interactie!. stuur ons naar achteren dachten we! (We waren gezegend na een rit van 16 uur). dan een beetje donker aan het einde van de dag kwam er een gekke Italiaanse Hillibilly-maniak en sloeg meerdere keren op onze camper.. en roept Go Go Go, echt als een f * ckingManiak. we waren totaal in shock.  zoals wij veronderstellen het terrein op te gaan en de rest volgt wel.!! zo erg.. probeerde met hem te redeneren.. maar niets.

schonen wc en douches ook drie leuk paarden alleen mag je er niet op rijden er zijn stroom kabels en allen meer activiteiten zou leuk zijn. esmee Franssen 9 jaar

Erg leuke camping op een mooie locatie, Camper ruimte beperkt maar tot 7-7.5 meter prima te doen. Mooie kustlijn ideaal voor snorkelen en-of een dagje strand. De Camping heeft een luxe zwembad, goed restaurant. Lekkere Hamburgers en door een Italiaan gemaakte Pizza’s. Animatie team voor de kinderen, prijzen zijn relatief hoog maar je krijgt er wel kwaliteit voor terug.