@B.G.Jonker
- 2000
Goede camperplaats/camping met alle voorzieningen. Vriendelijke ontvangst. Nette en schone sanitaire voorzieningen. Zeer lage prijs voor hetgeen je krijgt.
Helaas de omschrijving klopt niet. Mooi uitzicht op een parkeerplaats bij een berg eetgelegenheid waar de kaart zeer beperkt is. Als je daar voor een ruim bedrag hebt verbruikt (meer dan 40 euro) wirden de verblijfskosten voor overnachting van €20 euro gewoon in rekening gebracht. Dit komt niet overeen met de omschrijving. Geen voorzieningen daarom behoorlijk aan de prijs.
Zeer nette, rustige en verzorgde camperplaats in landelijke omgeving met vriendelijke ontvangst door eigenaren.
De weg er naar toe erg smal er zeer veel afval. Lijkt wel op een vuilnisbelt. camperplaats niet erg aantrekkelijk heeft dingend een grondige renovatie nodig. Het lijkt er op dat vele jaren geen euro aan onderhoud is uitgegeven. Mijn advies afvoeren van de App
2023
Goede parkeerplaats. Overdag druk maar s'avonds rustig.
Prachtige plaats om te staan met schitterend uitzicht. Overdag druk met auto's maar s'avonds rustig. Veel grazende schapen en paarden rond de camper.
Overnachting verboden
geen toegang als u zich niet tenminste 24 uur van tevoren heeft aangemeld.
Wat heb ik aan een met coordinaten aangegeven camperplaats waar je niet mag overnachten. Natuurlijk op de parkeerplaats bij het restaurant kan dat wel als je daar een (niet goedkope) diner gebruikt.
Goede en betaalbare camping achter een restaurant met alle voorzieningen. vriendelijke ontvangst. vlakke plaatsen