@BBAYLE
Sitecode: 19741
Zeer goed gelegen, vlakbij het centrum en vooral vlakbij de Palmeraie en de Ksar. Neem contact op met Omar om deze plaatsen te bezoeken, hij is een uitzonderlijke gids, afgestudeerd in de Marokkaanse geschiedenis, hij komt oorspronkelijk uit Goulmina. Hij is onuitputtelijk in zijn duidelijke uitleg en liefde zijn stad. Echt Omar is een aanrader (Tel: 0653972182)
Sanitair niveau - Marokko ... vooral voor 80dh .... het doet zijn werk voor de 1e nacht na aankomst van de boot uit Tanger. alleen voordelen door naar het marokko telecomcentrum 200 meter naar links te gaan en de banken op 10 minuten afstand 1st Avenue rechts van de rotonde en dan rechtdoor.
zeer aangename camping, schaduwrijk wat zeldzaam is in de regio, zeer vriendelijke ontvangst, alle diensten aanwezig. Echt een aanrader. Bernard Bayle
Schitterende camping, zeer hartelijke ontvangst, grote camping, zeer goed onderhouden, nieuw sanitair. Vrede en stilte.
heel praktisch deze camping zo'n 5 km voor de grens, heel schoon is aangenaam
Sitecode: 20976
Geweldig om direct boven de lagune te zijn, onder de vissersboten kunt u wandelen in de lagune. Kalme en vredige plek.
prachtige site meer en meer gericht op de receptie in kamers, de locaties Cc zijn verminderd, het zwembad nam ruimte in beslag. blijft een goede ontvangst en uitstekende tagines Bernard Bayle
Sitecode: 19996
Ik was er aan het begin van het jaar, 2 keer 1 week, prachtige omgeving in deze uitstekende Marokkaanse geologie. De tajines zijn onder andere succulent. Sanitair in perfecte staat. Verfrissend zwembad. Gehouden door 2 broers, Ardéchoix. Aan te bevelen
Sitecode: 20584
zeer aangename camping, mogelijke races op 3 minuten te voet. mogelijkheid om voor 7 euro naar essaouira te worden getransporteerd. Aan te bevelen.