@BMFG

wij kwamen laat aan via een hobbelige weg. De plaats was nog officieel gesloten, toch mochten we blijven staan en wilde ze alles voor ons regelen. (stroom/toilet) in het seizoen kun je er zelfs gebruik maken van een hottub. Super aardige mensen en een heerlijke stille plek.

Prima camping, alle voorzieningen zijn er, inclusief een zwembad. Wij hebben 17€ betaald voor een plek met z’n tweeën zonder stroom.

Alles was er, stroom, wc, douche en een hele goede vering in de trampoline!
Alles prima, vriendelijke eigenaar. En het eten in het café/partycentrum was goed.

Een heel vriendelijk ontvangst op een leuke plek. Voor kinderen een trampoline, skelters en voetbalveld. Sanitair is nieuw en super schoon.

Prima plek met (deels) betaalde voorzieningen. Dorpje op loopafstand, kun je prima eten. De nacht is stil, totdat het dorpje wakker wordt, dan rijden er wat auto’s langs.

Heerlijke rustige plek. Dorpje met prima voorzieningen op loop afstand en het kasteel van Chambord is goed op de fiets te doen.

Prima plek om een nacht te staan. Het was er nu druk, maar op de tegenovergelegen parkeerplaats mag je ook gewoon staan. Er is een groot winkelcentrum op 20 minuten lopen.

Wij hebben op de camping gestaan. Camperplekken voor waren vol. Plekken op de camping zijn oké. Camping zelf heeft alles en is netjes. Echter de prijs erg duur. 40€ per nacht voor 2 volwassenen.
Een hele drukke (parkeer) plek langs een drukke weg. Het restaurant op de hoek is wel een aanrader.

Mooie plek, voorzien van stroom. In de nacht stil. Het dorpje is zeker een bezoek waard. Perfecte tussenstop!

Twee nachten hier geweest. Heerlijk rustige plek met veel moois in de omgeving. Schoon en net sanitair en aardige eigenaar. Wij hebben genoten.

Prima plek om de stad te bezoeken. 1 punt van kritiek, de plek is tussen 11 en 15 niet op of af te rijden. Er is dan niemand aanwezig, dat is wel iets om rekening mee te houden.

Mooie locatie, veel te zien en te doen in de omgeving. Alles keurig geregeld en erg behulpzaam.